Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kondomy Durex z Číny?

Od: opmbse odpovědí: 7 změna:
Zdravím. Před nedávnem jsem u nás v Penny marketu koupil krabičku klasických kondomů značky Durex ( Extra Safe, v balení 3ks ).
Po rozbalení balíčku z fólie jsem zjistil, že na spodní straně krabičky - tam, kde je vytištěno datum expirace, je také vytištěno: Made in China, což mě vcelku znepokojilo. Kondomy jsem ale kupoval poprvé a tak bych se chtěl zeptat, zda je v pohodě je použít.
Děkuji za odpovědi

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Já bych neriskoval...
Kolik je Číňanů?
Hodně moc!
To o kvalitě jejich kondomů může něco napovídat!

No jo, jenže jiné se už asi neseženou. Stejně jako cokoliv jiného. :(

Hejkale-to byste pak nesměl koupit ale vůbec nic! např MT zn SONY (konkrétně Xperia...)unvitř přístroje -překvapive made in china,asi 20,25 let starý NTB od IBM (konkrétně Think Pad T42) opět made in china, a to máte skoro se vším.spousta výrobců má továrny kdekoliv v asii indii atd protože je tam levnější pracovní síla a ne že jich (číňanů) je hodněpže dělají "špatné"šprcky.Vždyť i kvalitní české primeros gum občas selžou!

majsterjoe*
hodnocení

1x

Ber to jako riziko s nejlenějšíma kondomama co se tady prodávají. Vyrábí je čísnká fabrika, ale těžko říct jestli originál pro čínský trh, nebo nějaké padělky. Nicméně stojí pakatel.

@hejkal to je absurdní tvrzení. Zatím v číně platí politika jednoho dítěte a platí,že v rodině mohou mít maximálně dvě děti. Tažke určitě v číně nejsou vadné kondomy a díky tomu nemají rodiny deset dětí. To stále platí u afroameričanů a u nás romské populace.

doplněno 18.09.18 18:02:

omlouvám se za tolik překlepů.

A mimochodem na Aliexpresu prodává nejen kondomy oficiální shop DUREX, takže jsou to originály pro čínský trh.

hodnocení

0x
Pokud je to originál, neřešil bych, kde je vyroben. Kvalitu výroby si výrobce dobře ohlídá.

jjirka
hodnocení

0x

Při pochybnostech doporučuji používat "dva na jednom",sice se to o 100% prodraží,ale je také o 100% vyšší jistota *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]