Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznej starou pohádku v džungli

Od: dody® odpovědí: 5 změna:

Zdravím, chtěl bych se podívat na jednu pohádku z dětství, tak snad ji z vás někdo podle mého chatrného popisu pozná. Předem Děkuji za odpovědi.

Popis -> Nějaký chlap je sám v džungli a zažívá tam různé dobrodružství (dost často i nebezpečné). Měl by to být několikadílný seriál.

Maximálně do roku 2005 by to mělo být a já se narodil v prosinci roku 1998. Takže někdy během toho. Ještě jednou děkuji všem, které něco napadne!

doplněno 16.09.18 20:52:

Jo a je to animované!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Je to kreslené?

hodnocení

Pardon zapomněl jsem to tam napsat, ano je to animované.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, možná to byl britský seriál pro děti Čáryfuk. Je starší a Vy jste mohl vidět v dětství jeho reprízu. Zdravím!

csfd.cz/...

doplněno 16.09.18 20:57:

dody - už jen viz odkaz: csfd.cz/...

hodnocení

Děkuji za snahu, ale bohužel to není ono. (doplnil jsem teď otázku -> je to animované / takže kdyby vás teď napadlo něco jiného, tak budu rád, když mi to tu napíšete ;) )

hs*
hodnocení

0x
A co třeba Pampalini? To je dobrodružství z Afriky :) veselepohadky.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]