Nejste přihlášen/a.
Sbírání suvenýrů z míst, kde člověk byl, přece není o tom ten předmět mít, ale o tom, že se na něj člověk podívá a připomene se mu ta situace - s kým byl, jestli se výlet vydařil nebo třeba nějaká úsměvná historka. K čemu vám budou zvonečky, které jste si nepořídila sama?
Taky mě to prvně taky napadlo (že je to vlastně takový podfuk), manželka je sbírá z tohoto důvodu, ale na druhou stranu, člověk může sbírat mince, pohlednice, zápalky, a taky asi na všech místech být nemusel.
Ty zvonky se prodávájí v dárkových obchodech,ne? Počítám,že výrobců až tak moc nebude a jezdí napříč republikou s tím,že auto nakládají podle trasy. Zkuste zajít do obchodu s keramikou,dárky,suvenýry a objednat u prodavačky zvonky ,které chcete. Třeba bude ochotná a sežene je,i když to asi bude chvíli trvat...
Z téhle kolekce mám jenom Zubrnice. Kdysi jsem taky sbírala zvonečky. Různé velikosti, z různých materiálů a i velké.. Až jsem jich měla přes dvěstě a nebylo kam je dávat, tak je nechtěl žádný bazar. Tak jsem je rozdávala. Určitě o takových 5 tisíc jsem přišla. Teď nesbírám nic, jen věci praktické, jako bylinky, houby, šípky a zajímavé rostliny do zahrady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.