Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpáva o ošetření sanitkou

Od: mirek* odpovědí: 4 změna:

Před měsícem se mi stal uraz na zahradě. Byla zavolana sanitka pro převoz do nemocnice.
Ted po skončeni lečeni a začatku vyřizování s pojištovnou, jsem zjistil že mě chybí papír o zprávě převozu a ošetření sanitkou. Nic není psáno ani v lekařských zprávach. Tak se chci zeptat kde bych ho moh dostat a nebo zda ho vubec mužu dostat.
děkuji.

doplněno 16.09.18 14:19:

Ješte dodám že jsem utrpěl urazovy šok a o nem není taky nikde zmínka.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Zkusil jste se zeptat v nemocnici? Podle mne museli na příjmu nechat i nějakou zprávu. (Případně zkuste znovu zavolat záchranku a zeptat se tam.)

mirek*
hodnocení

Tak volat přímo asi nebudu přijde mě to blbé přeci jen maji na starost řešit duležitější veci než toto.
A ai mi nic jineho nezbude než jít do nemocnice. Ale ptám se proto zda se vubec dava nějaky papír.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

o sanitce a soku by mel psat v papirech doktor ktery te pak osteroval , nejspis prakticky? ja pokud posilal na pojistovnu a bylo treba papiry od doktora tak sem vzdycky posilal ten papir od praktickeho lekare kde bylo vsechno vypsane od zacatku po konec

hodnocení

0x

Když jsem jel se sanitkou po úrazu nohy, tak jsem měl ve zprávě pouze "Přivezen RZS" nebo tak něco. Žádnou zvláštní zprávu od sanitky jsem neměl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]