Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohlavní nemoc - léčba

Od: hhdjk odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jsem nyní v zahraničí bez pojištění a jsem si jistý, že jsem se nakazil nějakou pohlavní nemocí, nejspíš asi kapavka nebo chlamydie. Za 4 dny se však vracím zpět do čr a rád bych šel okamžitě na nějaké infekční oddělení. Chci se zeptat, zda se kapavka léčí ambulatně a nebudu muset být někde na kapačkách v nemocnici a zda nebudou kontaktovat nikoho na adrese, kde bydlím o tom, že jsem nemocný, nebo ve škole. Nechci aby o tom nikdo věděl. Nevíte někdo, jak taková léčba probíhá?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Kamarád se ptá: "Byl jsi v zahraničí na dovolené? Co sis přivezl?" *nevi* "Nevím, ještě jsem nebyl na kožním." *smich2*

lecba
hodnocení

0x

Běžte na dermatovenerologii. Zde je více info: venerologie.cz/...

stalotozato
hodnocení

0x

cs.medixa.org/... Článek obsahuje i další postupy, a také je potřeba uvést kontakty na sexuální partnery, kvůi šíření a ohrožení zdraví obyvatel.

Píší, že povětšinou ambulantně. Tedy i je možné, v těžkém, zanedbaném případu, že se hospitalizuje. Což vy asi nebudete.

Ale snad Vám nenajdou něco jiného.

---------------------------------------------------

Plnění pojišťovny v tomto případě by byla rarita.

hodnocení

0x

Vydržte to ty 4 dny. sranda to nebude, ale také na to neumřete. Nebo musíte jít ke kožnímu lékaři tam, kde momentálně jste. Pokud se jedná o tu "kapavku", nebo chlamydie, tak jsou na to specielní antibiotika, která zabírají skoro ihned. Ale bude to vyšetření a léky, samozřejmě něco stát, když nejste pojištěný. Ale žádné kapačky nebudou. A že by se tohle někdo dozvěděl, tak to nehrozí. Pokud to nevykecáte sám. A příště si dávat pozor, nejen v cizině. Prezervativy určitě znáte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]