Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám tři části varlat

Od: ko odpovědí: 10 změna:
Dobry den chtěl jsem se zeptat jestli je normální ze mám na každé straně jedno varle ale nad levým z mého pohledu mám ještě takovou jednu menší část která je sice tak pětina šestina jedné varle a je něčím propojena s varlatem pod je to normální?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, normální to není a jestli je to i tvrdé, tak to může být hodně velký problém - musíte to ukázet u doktora (raději dříve a stud stranou). Zdravím!

doplněno 14.09.18 19:08:

ko - měkké a bez obtíží (bolesti) by mohlo být OK. Ovšem, hlídejte si to a v případě nejistoty běžte za lékařem (na internetu Vás nikdo nevyšetří).

ko
hodnocení

Dobry den zjistil jsem ze je to meke a není to jako jeden kus zdrejme se jedna o nad varle ale u druhého nic podobného nemám takže furt nevím
ko
hodnocení

Je mi 13 a půjdu na trinactiletou prohlídku zeptám se děkuji moc za rady
ko
hodnocení

Je to něco jako selenový provazec ale je jich více ( dohromady jsou tlustší ) než na druhem varlezi je to zvláštní určitě se na to zeptám na prohlídce

qwert
hodnocení

2x

Buď v klidu, to je nadvarle, vole. Tohle jsem řešil v 7. třídě v roce 1985, kdy byly jen knížky. Vygúgli si obrázky: epididymis.

hodnocení

0x

Pozdravuj na urologii.

hodnocení

0x

Zánět nadvarlete *blee*

ko
hodnocení

To by podle všeho bolelo nebo bylo cítit já to vůbec necítím

liska5
hodnocení

0x

Však si prohlédni obrázek v učebnici: Varlata a nadvarlata.

Jestli je něco z nich najednou větší a citlivé, pak k lékaři, neboť tam může být zánět.

qwert

Zánět to není, to by ho bolela půlka pytle (scrotum).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]