Dobry den chtěl jsem se zeptat jestli je normální ze mám na každé straně jedno varle ale nad levým z mého pohledu mám ještě takovou jednu menší část která je sice tak pětina šestina jedné varle a je něčím propojena s varlatem pod je to normální?
Dobrý den, normální to není a jestli je to i tvrdé, tak to může být hodně velký problém - musíte to ukázet u doktora (raději dříve a stud stranou). Zdravím!
doplněno 14.09.18 19:08:
ko - měkké a bez obtíží (bolesti) by mohlo být OK. Ovšem, hlídejte si to a v případě nejistoty běžte za lékařem (na internetu Vás nikdo nevyšetří).
ko
Dobry den zjistil jsem ze je to meke a není to jako jeden kus zdrejme se jedna o nad varle ale u druhého nic podobného nemám takže furt nevím
ko
Je mi 13 a půjdu na trinactiletou prohlídku zeptám se děkuji moc za rady
ko
Je to něco jako selenový provazec ale je jich více ( dohromady jsou tlustší ) než na druhem varlezi je to zvláštní určitě se na to zeptám na prohlídce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.