Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevolnost z antikoncepce

Od: 584 odpovědí: 1 změna:

Minulou středu jsem začala brát svou první antikoncepci (Nyssiela). V pátek mě začaly bolet nohy, potom trochu teplota, ale to přešlo. Ale od neděle je mi zvláštně od žaludku...žádné průjmy ani zvracení...jen takový pocit na zvracení a divný pocit v břiše. Tu nevolnost ale nemám pořád...celé dopoledne je úplně v pohodě a pak to z ničeho nic začne...po půl hodině přejde...pak třeba za 2 hodiny zase a takhle to jde až do večera, kdy se to zase uklidní. Je možný, že by to bylo z antikoncepce? Máma totiž měla o víkendu nějakou lehkou střevní virózu, ale u jí je dobře...tak nevím, z čeho je špatně mně...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

m123*
hodnocení

0x

Je to možné. Mě sedla i když taky s malými problémy až třetí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]