Nejste přihlášen/a.
U nás ve škole (ZŠ) je jedna holka, která se mi líbí. Chodí však do jiné třídy než já a proto to mám hodně složité. Kdykoliv ji potkám (na chodbě, na obědě, atd.), je ve společnosti svých kamarádek a já nevím, jak ji oslovit.
Pozdrav, oslov ji jménem a zeptej se, jestli má chvilku čas. Bude-li mít zájem s tebou komunikovat, jistě pošle kamarádky napřed, že za nimi přijde.
(A pokud si čas neudělá, budeš aspoň vědět, na čem jsi.)
@Adam → kdyby měla zájem s tebou komunikovat, čas by si udělala (poslala by kamarádky napřed). Pokud si jej neudělá ani nenavrhne jinou dobu nebo jiné místo, nemá podle zájem.
Pak jí můžeš říct, že bys s ní rád mluvil o samotě. Nebo se jí zeptat na něco, kvůli čemu bude muset od kamarádek kousek poodejít → třeba na něco za rohem apod.
Adame, vymýšlet musíš sám → ty znáš prostředí, kde bys ji chtěl oslovit. Možná budeš muset zaimprovizovat. Přesný návod ti nikdo dát nemůže, protože každý člověk na to, co udělá někdo další, reaguje trochu jinak. I ta dívka může reagovat jinak, než bych čekala. (Budeš muset být pohotový a reagovat na konkrétní situaci.)
Dobrý den, i když to v podobných otázkách neradím, protože osobní kontakt je lepší, tak v tomto případě bych dal přednost pro první kontakt nějakému mailu, SMS nebo FCB - zjistit si toto spojení na dívku a takto ji oslovit. Je-li stále v obležení kamarádek, tak se bude stydět a zároveň kamarádky budou zvědavé, budou se "hihňat", nebude to mít úroveň a Vy budete jen nervózní. Zdravím!
Nejlepší je oslovovat křestním jménem, např. : "Ahoj Lenko ! /Evo, Lucko, Katko.../" Pak si toho určitě všimne, když řekneš jen ahoj, odpoví ti bud všechny kamarádky, nebo nikdo.
A co tak ji zaujmout, že ji něco pochválíš. To totiž mají holky rády, ať už vzhled, šaty, cokoliv. Zadek třeba. Případně rovnou plácnout po zadku, to nepřehlédne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.