Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ji oslovit před kamarádkami?

Od: adam* odpovědí: 12 změna:

U nás ve škole (ZŠ) je jedna holka, která se mi líbí. Chodí však do jiné třídy než já a proto to mám hodně složité. Kdykoliv ji potkám (na chodbě, na obědě, atd.), je ve společnosti svých kamarádek a já nevím, jak ji oslovit.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Pozdrav, oslov ji jménem a zeptej se, jestli má chvilku čas. Bude-li mít zájem s tebou komunikovat, jistě pošle kamarádky napřed, že za nimi přijde.

(A pokud si čas neudělá, budeš aspoň vědět, na čem jsi.)

doplněno 12.09.18 17:00:

@Adam → kdyby měla zájem s tebou komunikovat, čas by si udělala (poslala by kamarádky napřed). Pokud si jej neudělá ani nenavrhne jinou dobu nebo jiné místo, nemá podle zájem.

doplněno 12.09.18 17:13:

Pak jí můžeš říct, že bys s ní rád mluvil o samotě. Nebo se jí zeptat na něco, kvůli čemu bude muset od kamarádek kousek poodejít → třeba na něco za rohem apod.

Adame, vymýšlet musíš sám → ty znáš prostředí, kde bys ji chtěl oslovit. Možná budeš muset zaimprovizovat. Přesný návod ti nikdo dát nemůže, protože každý člověk na to, co udělá někdo další, reaguje trochu jinak. I ta dívka může reagovat jinak, než bych čekala. (Budeš muset být pohotový a reagovat na konkrétní situaci.)

adam*
hodnocení

Na čem? Ono je těžké ji nějak zaujmout, když mi nevěnuje třeba 5 minut o samotě.

adam*
12.09.18 16:40
hodnocení

adam*
hodnocení

@ivzez A co když se zeptá co potřebuju, ale napřed je nepošle?

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, i když to v podobných otázkách neradím, protože osobní kontakt je lepší, tak v tomto případě bych dal přednost pro první kontakt nějakému mailu, SMS nebo FCB - zjistit si toto spojení na dívku a takto ji oslovit. Je-li stále v obležení kamarádek, tak se bude stydět a zároveň kamarádky budou zvědavé, budou se "hihňat", nebude to mít úroveň a Vy budete jen nervózní. Zdravím!

hodnocení

0x

Nejlepší je oslovovat křestním jménem, např. : "Ahoj Lenko ! /Evo, Lucko, Katko.../" :) Pak si toho určitě všimne, když řekneš jen ahoj, odpoví ti bud všechny kamarádky, nebo nikdo.

adam*
hodnocení

No neříkejte

adam*
12.09.18 16:40
hodnocení

makak*

Kolik je ti, 10?

hodnocení

0x

A co tak ji zaujmout, že ji něco pochválíš. To totiž mají holky rády, ať už vzhled, šaty, cokoliv. Zadek třeba. Případně rovnou plácnout po zadku, to nepřehlédne *smich*

liska5

Plácnout né! To i ta, u které je šance, se otočí a jednu Ti vlepí.

Když se zeptá, cos chtěl, tak že ses chtěl podívat zblízka, jaký má oči .*palec*..Tak dobrý! Můžeš jít..*jasne*

Jo, a dík, tady máš bonbon *mnam*

smudli*
hodnocení

0x

čus, začal bych se s nima bavit se všema a potom bych to směřoval na tvůj objekt zájmu. Kamarádky postupně odpadají, no a jste sami. Neboj dříve nebo později to klapne. A když nebude mít zájem, no co, aspoň budeš vědět, jak na tom jseš a svou snahu můžeš vyvíjet jiným směrem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]