Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
především děkuji za včerejší pohotovou odpověď Dušatce,snad mi poradí ještě s něčím - prosím prosím smutně koukám
Mohu se ještě zeptat, jestli se dá někde sehnat vzor jak mám svoji žádost na vrácení daní napsat? Jsem v této oblasti laik a nikdy jsem nežádala.Opravdu nevím, jak to mám napsat - PORAĎTE PROSÍM
A ještě jsem se chtěla zeptat - minulý rok jsem s touto souvislostí podepisovala nějaký růžový dvoulist - ten si musím někde obstarat, nebo to můj bývalý zaměstnavatel má u sebe?Mockrát děkuji za dpověď a přeji krásný den všem.
Ano, nejlepší je tam zajít osobně a přímo na tomhle papíře, kde jste podepisovala to prohlášení poplatníka, jen na druhém listu podepíšete, že chcete provést roční zúčtování. Takže pokud zůstaly dobré vztahy, nejlepší je tam zavolat a domluvit si, kdy to vytáhnou ze šuplíku a Vy to přijdete podepsat. Pokud to není možné, pak by se samozřejmě dala zformulovat žádost a doporučeně poslat, ale dá se sehnat (a poslat jim poštou) i ten růžový dvoulist, a to na kterémkoliv finančním úřadě nebo stáhnout na internetu (mám v pdf, případně můžu poslat e-mailem - tisk nemusí být barevný a nemusí být na dvoulistu).
Tak ať Vám vrátí dost pro radost.
Jé, no Vy jste zlatíčko,
děkuji za odpověď.Právě že problém je ten, že jsme se moc v dobrém nerozešli, proto bych volila možnost zaslání poštou a doporučeně.Pokud Vás tedy mohu poprosit o to zaslání na email evelin16@seznam.cz
Takže stačí jen do dopisu napsat : Prosím o vyrovnání daní za období 2009?
A k tomu ten papír od Vás?
Moc děkuji!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.