Nejste přihlášen/a.
Zdravím,,mám fotky staré po babičce a chtěla bych je zmenšit a dát je na hřbitov,,je to možné? A jak?Díky všem
Pošlete mi do vnitřní pošty svůj e-mail a já vám tam zašlu foto v rozlišení pohlednice 10x15 cm. Pokud to budete zadávat tisk porcelán, tak jim tam tuto pošlete a oni si poradí.
Pokud si paní zadá tisk na porcelán v rozměrech asi 5x 8 cm ovál, tak detaily na jednotlivé vlasy asi nikdo zkoumat nebude. Ostatně originál je vybarven vodovkami.
Pro někoho to jde lehce na nettu v nějakém programu , já to dělala a docela to ušlo. Naskenovala společné foto, pak vystřihla babičku a zvětšila a upravila, viděla to známá fotografka a zděsila se, poslala jsem ji společné foto a do 10 minut jsem měla krásnou fotku i s pozadím a orámečkovanou a i s popisem dole jméno, rok nar. a rok úmrtí. U mě byla babička nakřivo,oblečení zašlé, fotografka vše spravila...Ještě to u nás v Brně jde udělat v těch samoobslužných automatech za pár kaček, to dělala sousedka. Znalci počítače jistě poradí i program pro sama doma.
Zdravím. Na úpravy fotek je mnoho programů a aplikací. Nejjednodušší pro vás bude zajít u vás ve městě do "fotolabu", kde dělají fotografie na průkazy. Tam se většinou zabývají i jinou prací s fotkami. Vezměte fotky s sebou, jistě vám požadavek splní. Ida
Změnit velikost fotografie, uložené v digitální podobě je velice jednoduché.Ale stejně bude následovat tisk v podobě vhodné pro venkovní aplikaci.Proto se připojuji k názoru,.použít služby profesionálů,kteří fotografii reprodukují přesně podle potřeb,ale i v materiálech,které odolávají počasí(sklo,porcelán,kov.)
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.