Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

..jak změnit fotografii,,

Od: zavinac® odpovědí: 12 změna:

Zdravím,,mám fotky staré po babičce a chtěla bych je zmenšit a dát je na hřbitov,,je to možné? A jak?Díky všem

..jak změnit fotografii,,

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

8x

Jakou velikost potřebujete na výšku v cm?

..jak změnit fotografii,, #2
hodnocení

,,To je krásné,,potřebovala bych takovou pohlednicovou 10na 15cm...

jofa*

Pošlete mi do vnitřní pošty svůj e-mail a já vám tam zašlu foto v rozlišení pohlednice 10x15 cm. Pokud to budete zadávat tisk porcelán, tak jim tam tuto pošlete a oni si poradí.

Mě to nedá a rýpu si. @jofa, já rozumím tomu, že jsi chtěl zatočit se šumem, ale tím pádem dostala ostrost na zadek. Porovnej vlasy dědy. Ta tvoje úprava vypadá jak vodové barvy. Ale svoje kouzlo to má.

jofa*

Pokud si paní zadá tisk na porcelán v rozměrech asi 5x 8 cm ovál, tak detaily na jednotlivé vlasy asi nikdo zkoumat nebude. Ostatně originál je vybarven vodovkami.

hodnocení

Je to nádherné!

Vzhledem k tomu, že se fotografie dříve kolorovaly vodovkami, vypadá to přesně tak, jak to má vypadat (tj. jako dobové fotky).

No jo, je to hezký. Zas není třeba studovat každou prkotinu...

lidus*
hodnocení

2x

Pro někoho to jde lehce na nettu v nějakém programu , já to dělala a docela to ušlo. Naskenovala společné foto, pak vystřihla babičku a zvětšila a upravila, viděla to známá fotografka a zděsila se, poslala jsem ji společné foto a do 10 minut jsem měla krásnou fotku i s pozadím a orámečkovanou a i s popisem dole jméno, rok nar. a rok úmrtí. U mě byla babička nakřivo,oblečení zašlé, fotografka vše spravila...Ještě to u nás v Brně jde udělat v těch samoobslužných automatech za pár kaček, to dělala sousedka. Znalci počítače jistě poradí i program pro sama doma.

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Na úpravy fotek je mnoho programů a aplikací. Nejjednodušší pro vás bude zajít u vás ve městě do "fotolabu", kde dělají fotografie na průkazy. Tam se většinou zabývají i jinou prací s fotkami. Vezměte fotky s sebou, jistě vám požadavek splní. Ida

jabraka*

Změnit velikost fotografie, uložené v digitální podobě je velice jednoduché.Ale stejně bude následovat tisk v podobě vhodné pro venkovní aplikaci.Proto se připojuji k názoru,.použít služby profesionálů,kteří fotografii reprodukují přesně podle potřeb,ale i v materiálech,které odolávají počasí(sklo,porcelán,kov.)

JABRAKA

hodnocení

jabraka,,,já umím zmenšit fotku,,ale neumím to-na jakou velikost potřebuji,,ani to orámování včetně čistého pozadí fotky.Asi tak..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]