Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, neví někdo co se děje na e-shopu Vova? V pohodě jsem si u nich 5x objednala, bez problému zaplatila a v "Moje objednávky" jen potvrzovala došlé předměty. Asi před týdnem mi u další objednávky při placení systém hlásil chybu v mé bance. Byla jsem ve své bance, ale tam žádný problém nezjistili. Včera mi přišly nějaké věci a pro změnu jsem se nemohla dostat na svůj účet, abych potvrdila přijetí - stále mi antivirový program hlásil, že zablokoval virovou hrozbu. Dnes mě to do účtu pustilo, ale nemám z toho moc dobrý pocit,...Měl někdo podobný problém? Ofocené doklady jako po některých po mě nikdo zatím nechtěl. Cca. 2/3 ze všech objednávek mám doma a jednu reklamaci vyřídili kladně, takže doposud jsem byla spokojená.
Děkuji předem za případné reakce. Jitka
Na to, že o Vova slyším v podstatě poprvé, je těch dotazů zde až podezdřele moc. Podle toho, co se dá dočíst se ani nedivím, že antivir blokuje stránky jako potencionální hrozbu. Navíc nevidím důvod, proč kupovat zboží na nějakém pofidérním shopu, když těch ověřených je dostatek, kde lze zakoupit stejné zboží za stejné peníze a mnohdy i levněji.
Možná se budete divit, ale až do minulého týdne e-shop fungoval spolehlivě. Ceny se tam daly najít bezkonkurenčně nejnižší a doposud jsem se nesetkala s e-shopem, který okamžitě vrátí celou částku za zboží které nesplňuje Vaše očekávání a ani ho nechce zpět. Každopádně kromě mne i ostatní jistě ocení, když zde uvedete odkazy na ověřené obchody se stejnými, či nižšími cenami. Mně se to zatím nepodařilo.
Proč by ne, spousta věcí fungovala "spolehlivě". Osobně nakupuji pouze na eBay nebo Aliexpress, problém s objednávkou jsem měl snad jen jednou nebo dvakrát a to se vyřešilo opětovným zasláním nebo vrácením peněz, už si nepamatuji. S vracením zkušenost nemám, jelikož si nekupuji kdejaký drek, ale jen co opravdu potřebuji nebo znám a u položek za pár korun snad ani nemá cenu řešit. A co se týče cen, prohrabat se tunou čínského balastu snad nebude takový problém, co někde mají za pade, jinde je za pětapade a ještě jinde za třicet s dvackou na dopravu. Velké rozdíly.
Na eBay nakupuje syn a taky se všechno úplně nepovedlo. Na Vova jsem začala s prkotinami jako např, silikonové těsnění na hadici od kondenzačního kotle vedoucí do nádobky pod dřez, které mi tam při instalaci nedali, hadice občas vypadla, kondenzát tekl za linku a v instalatérských potřebách jsem ho nemohla sehnat, . Je mi úplně jedno, že je těsnění z Číny, hlavně že drží. Stálo necelých 15 korun i s poštovným a balným, stejně tak 2 m kuchyňské vodě-odolné těsnící pásky za 9,90 apod. Neřeším jestli přijdu o pár korun, protože to co už mi přišlo bych nejméně z 50% hodnotila velmi dobře, pár věcí nic moc, celkově se dá říci v poměru "cena výkon" chvalitebně. Jsou věci které bych tam nekoupila, ale to už je na každém... Lekla jsem se hrozby zavirování PC, tak mne zajímalo, jestli měli podobný problém i ostatní uživatelé.
Já problémy nemám a to jsem v neděli zas dělala větší objednávku. Je to tak cca 14 dní co mi to taky psalo nějakou chybu, ale během hodiny bylo vše ok.
Děkuji za reakci. Mně se nepodařily zaplatit 2 objednávky za celý před-minulý víkend, tak jsem je nakonec zrušila a znovu už zaplatit nezkoušela. Dostat se do účtu k objednávkám na Vova se mi nedařilo včera celý den a dnes dopoledne. Nakonec to v připnuté kartě samo naskočilo, ale nemám z toho dobrý pocit.
Je to evidentně nějaký pokoutní obchod, (je to vidět na špatném překladu do češtiny), který přeprodává, nebo prodává stejné zboží jako na Aliexpress, ale může být daleko horší kvality. Oni jsou totiž schopni imitovat i sami sebe a poslat imitaci imitace. Koukla jsem se a to zboží znám z AliExpressu, ale tam si mohu přečíst recenze a zjistit, jestli je prodejce věrohodný. Kdežto tady je to velmi pofidérní. Do toho bych teda nešla ani náhodou a údaje své platební karty bych jim nesvěřila. Už několik let nakupujiu AliExperess, s naprostou bezpečností, protože to je obrovská mezinárodní společnost, která má všechno velmi dobře ochráněné. To co popisujete, by se mi u "Alie" nemohlo nikdy stát. A také nikdy nestalo. A pokud dojde k problému a zboží nedojde, "Alie" peníze vrátí bez diskuzí a stoprocentně na můj ůčet. Ale asi je pro Vás podstatné, že je to tam "česky". Pro mne je podstatný můj bankovní účet a byla bych nerada, kdyby se mi do něj někdo "naboural". A ty hrozby s virem, jsou velmi podezřelé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.