Nejste přihlášen/a.
Ahoj, tenhle týden u nás v práci končí jedna kolegyně. Jde za lepším. Zůstaneme dál kolegové, ale už jen v rámci naší profese. Chtěl bych jí dát nějakou maličkost na rozloučenou, ale nevím co. Nenapadlo by Vás něco? Přemýšlel jsem nad flaškou vína. Není to sice moc originální, ale nechci jí dávat žádnou blbost. Známe se spíše po profesní stránce, takže moc nevím, co má ráda. Neseděli jsme spolu ani v kanceláři, takže mě opravdu nic nenapadá. Díky za případné návrhy
Přesně ty dvě možnosti mě napadly.
1. hrneček (možná i s originálním potiskem)
2. kytička (pokud je kolegyně "kancelářská krysa", malá kytička v květináčku na stůl potěší)
Možná bych opravila Bena. Flašku vínka klidně, pokud ho má ráda. Ovšem pokud to je alkoholička, tak v žádném případě.
Dobrý den, no, flašku ženě bych nedával (pokud to není alkoholička). Volil bych mezi nic a bonboniérou (sice asi řekne, že hubne, ale vezme si ji). Možná by byla vhodná i kytička, ale zase by to mohla pochopit nějak moc citově. Dejte tu bonboniéru. Zdravím!
Já bych dala jen nějakou drobnost s nějakým humorným slovním doprovodem: přívěsek na klíče, zápisníček, kámen - jako třeba růženín,aby dodal energii, reflexní pásku, aby ji nic nepřejelo, kalendář na příští stůl /2019, možná kvalitní čokoládu,/. Odchod je pro tu osobu trochu smutná záležitost, tím to zlehčím, ať je veseleji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.