Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praha 8 liben bezpecnost

Od: patras odpovědí: 7 změna:

dobry den chci se zeptat zdali je tu nekdo z oblasti praha 8 liben. Konkretne me zajima oblast Palmovka - metro a oblast Zenklova. Pry je to tam co se tyce bezpecnosti v hroznem stavu - vsude okolo bary, opilci, cikani, fetaci, prepadavani, kradeze je normalni. Prosim o vas nazor zdali je to tam tak hrozne. diky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co si pamatuju, ožralove, bezdomovci, feťáci tam byli vždycky, i před 20 lety. Bydlet bych tam nechtěla. Nemám tuto část Prahy rada.

malyparanoik*
hodnocení

0x

Kousek od Palmovky se čas od času pohybuju a musím říct že je to tam opravdu hnus. Odpoledne je to nepříjemné, ale večer po té osmé, deváté a dál tak to si dokonce i já občas připadám špatně. Příbuznou přímo na Palmovce na zastávce busu okradly cikánky o peněženku a jednou jí rozbili brýle rvoucí se cizinci odněkud z východu.

Hodně to ale bude o měřítkách. Já jsem z okresního města a jsem citlivý na cizince a jiná "náboženství" se kterými se nechci nejlíp ani potkávat a jsem u nich pořád ve střehu. Naopak příbuzní co bydlí v Libni, tak jsou mi 2m od páchnoucího pokáleného ležícího bezdomovce udiveně říct: "a co se ti tu nelíbí? Já nic zvláštního nevidím".

hodnocení

0x

Jj, jak píší přede mnou..hnus, bydlet bych tam nemohla. Však se říká-Karlínu a Libni, zdaleka se vyhni, někdy i Žižkovu. Tam, kde se to černá, musíte být vždy ve střehu.

twzs
hodnocení

0x

Jj, Václavák pro socky odpady ;)

liska5

dylin
hodnocení

0x
Je to tam hnusné, jak Václavák po desáté večer
Náhodou Václavák např. pred Vánocemi, jak jsou tam trhy, tak je to tam dobrý. Palmovka nebo Vysočany, pak ještě Černý Most, tam je černo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]