Nejste přihlášen/a.
dobry den chci se zeptat zdali je tu nekdo z oblasti praha 8 liben. Konkretne me zajima oblast Palmovka - metro a oblast Zenklova. Pry je to tam co se tyce bezpecnosti v hroznem stavu - vsude okolo bary, opilci, cikani, fetaci, prepadavani, kradeze je normalni. Prosim o vas nazor zdali je to tam tak hrozne. diky
Kousek od Palmovky se čas od času pohybuju a musím říct že je to tam opravdu hnus. Odpoledne je to nepříjemné, ale večer po té osmé, deváté a dál tak to si dokonce i já občas připadám špatně. Příbuznou přímo na Palmovce na zastávce busu okradly cikánky o peněženku a jednou jí rozbili brýle rvoucí se cizinci odněkud z východu.
Hodně to ale bude o měřítkách. Já jsem z okresního města a jsem citlivý na cizince a jiná "náboženství" se kterými se nechci nejlíp ani potkávat a jsem u nich pořád ve střehu. Naopak příbuzní co bydlí v Libni, tak jsou mi 2m od páchnoucího pokáleného ležícího bezdomovce udiveně říct: "a co se ti tu nelíbí? Já nic zvláštního nevidím".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.