Nejste přihlášen/a.
Začni se víc věnovat sobě, neseď doma, pěkně se obleč, změň účes a choď někam cvičit, plavat,ke kámošce na kafe, na jazykový kurz, s turistama, na večerní volejbal, výtvarné kurzy. Domácí puťka nepřitahuje. A tím, že někam mizíš, možná vzbudíš u muže zvědavost. Jen nefňukej a nedolézej. Naopak buď sebevědomá a milá. Trochu to zahraj, ať mu to vrtá hlavou, že najednou se někam chystáš a jeho teď nepotřebuješ.
Přesně. Narozdíl od ostatních rádců si myslím, že ptaní se problém nevyřeší a může ještě prohloubit.
Víte, my jsme tedy o 20 roků starší od vás, ale je fakt, že někteří muži se hodně změní. Neříkám, že všichni. Ale vy jste ještě mladí, ještě by se vyplatilo na vztahu zapracovat, ale jak, že, jak na to? Tu divnou změnu jsem také měla možnost pozorovat, nebylo to v 50ti, ale o něco později. Je fakt, že čím více se budete snažit ho změnit tak, aby byl jako dřív, tím to bude horší. Je lepší změnit sebe, jak již je zde napsáno nade mnou, věnovat se svým zálibám. Do budoucna to bude hodně důležité, já tak získala plno nových přátel a ve stáří je to pak k nezaplacení. Opravdu je možné, že má váš manžel nějaké svoje problémy, pamatuji se na sebe, že jsem si připadala jako detektiv. Protože při rozhovorech jsem dostávala jen kladné odpovědi a ujištění o jeho lásce. Přesto člověk má pocit, že je z něho někdo jiný, ale jiná žena v tom nebyla. Nic nejde lámat přes koleno, zjištujte, ale citlivě, aby nemel pocit, že za ním slídíte. Trochu se smiřte s tím, že jako dřív to už nebude a když se vám to podaří, pak se může situace zlepšit, ale napřed to přijměte. Pak se vše zlepší, ale bude to tak nějak v jiné rovině, nebo jak to říci. Přeji vám v tom hodně stěstí.
Láska, důvěra, blízkost, kouzlo pěkného soužití není jen v činech, v erotice, sexu, ale i v tom, jak spolu ti dva komunikují. Naneste tohle téma a zeptejte se. Tohle chování může mít několik důvodů a bylo by dobře, abyste věděla, co se děje. Neochladnul jen tak. Ale hlavně, musíte mu říci, že ho stále máte ráda a že vám jeho pozornosti chybí. Je důležité nepředstírat.
Komunikujte s manželem. Zeptejte se ho na to co Vám vadí, co Vám vrtá hlavou. Může mít starosti v práci, zdravotní problémy, mohla mu do cesty vstoupit jiná žena, může mu na Vás vadit spousta věcí..Je důležité zjistit důvod a příčinu jeho nezájmu o Vás. Abyste to mohla napravit, nebo vzdát - bez výčitek.
Dobrý den, ono nic netrvá věčně (ani láska k jedné slečně). No, promluvte si o tom, ale přímo. Hlavně nic jen nenaznačovat, ale přímo sdělit své tápení a ptát se - možná uslyšíte i něco nepříjemného, ale zase už budete vědět více (nebo vše). V padesáti letech "zapíchnout vidle do hnoje" je asi ještě brzo. Zdravím!
oprava - trápení
Pán je patrně "v přechodu", mužům také ubývají hormony, v těchto letech si začínají pořizovat milenky, motorky a podobné prostředky, které mají přehlušit jejich stesk po utíkajícím mládí a podpořit poslední vzedmutí mužnosti. Nevím, co je lepší, ten můj se vrtl na motorky. Samozřejmě jediná a nejlepší rada pro ženu - nechte ho, kdo si hraje, nezlobí. Věnujte se sobě, oprašte stará kamarádství třeba ze školy, vraťte se ke svým někdejším koníčkům, omezeným kvůli rodině, nebo si najděte nové zájmy. Podle mě je důležité, aby dva stárnoucí manželé (jsem o 10 let starší než tazatelka, tak to mohu říci) spolu aspoň trochu snesitelně dožili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.