Nejste přihlášen/a.
Při vykonávání velké potřeby jsem na toaletním papíru uviděl načervenalý flek což mě připomělo že mám asi krev ve stolici. Ale přímo sem se na stolici nepodíval takže to mohlo být jenom kolem dirky. Jsem ve velmi mladém věku takže onemocnění způsobené u starších lidí nad 18 let by sem mít neměl. Také jsem si vzpoměl že kamarád co dřív také kakal krev tak prý málo jedl ale mě nepříjde že bych za poslední 4 dny jsem málo jedl. Poraďte co dělat na prevenci krve ve stolici já se zase ozvu jestli se to furt stává.
Dobrý den, červená (čerstvá a nenatrávená) krev bude zřejmě jen povrchové zranění v oblasti konečníku. Nebyla to zácpa? Netlačil jste urputně? Nepálí Vás konečník? Někdy si prostě ten konečník "natrhneme", ale to se zase zklidní. A předpokládám, že jste nejedl červenou řepu - ta barví. Prevence je hodně pít vodu a jíst vlákninu, aby bylo "hovínko" měkké. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.