Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem příliš brzo

Od: yedlin odpovědí: 4 změna:
Kdyz jsme se s přítelkyní začínali milovat tak jsem udělal první ji a pak až já prostě jsem se nemoh udělat. Jenže jak postupuje čas tak já jsem čím dál dřív... Dřív to bývaly hodiny ale teď už jen minuty a musíme čekat než mi zas ztvrdne. Zkouším to furt ale i třeba 4x za sebou se udělám a přítelkyně nic tak to nakonec skončí prstama. Prostě mě štve že se to úplně otočilo. Dřív bývala ona a čekalo se na mě...
Potřebuji rady jak ji ždímat ale bez rychlého udělání.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Mezi námi, manželku raději a vlastně vždycky "udělám" prsty nebo ještě lépe pusou. Tedy jde jen o to najít styl, který vyhovuje vám oběma a neřešit, že to není zrovna ta "klasika".

A opravdu "ústně" nám to oběma vyhovuje nejvíc a já pak mám dost času (a ona to respektuje a líbí se jí to) se klasickým stykem udělat do ní.

vernon
hodnocení

2x
Asi moc tlačíš na pilu, ždímačko...

smudli*
hodnocení

0x

Tak jsi ho před tím vyhoň do kapesníku, pak vydržíš víc.

karel556*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]