Máte někdo zkušenosti s hubnutím s koktejly Herbalife? Paní mi volala,udělala analýzu těla,spalování ATP. A moc moc moc chválila koktejl značky kterou prodává. Je jejich koktejl opravdu zázračný,nebo jde o tahání peněz? Samozřejmě je k tomu potřeba úprava jidelnicku,k čemuž slouží jejich poradenství (zdarma)... Zajímají mě vaše názory. Dekuji
Dobrý den, měl jsem tu možnost zúčastnit se školení nových zájemců o prodej tohoto zázraku a mohu Vám říci, že takovou "mozkovou masáž" jsem ještě nezažil. Je to jen přípravek, který se musí prodat, ale s hubnutím nepomůže - odmítněte ho (už se jich nezbavíte a budete kupovat "se slevou" jen další a další balení). A pozor - nenechte se naverbovat mezi prodejce (budete vydělávat jinému). Zdravím!
Ten koktejl je jen ochucený sójový protein (ten nejlevnější protein na trhu)... Proteinová dieta funguje, ale za cenu toho výrobku si můžete koupit 3 kilový kvalitní syrovátkový filtrát
Pokud nechcete jíst Herbalife do konce života, ani s tím nezačínejte. Možná byste během kůry i něco zhubla. ALE: Jakmile byste přestala, přijde jojo-efekt a ztloustnete ještě víc.
Kromě zvýšeného pohybu a vyvážené stravy v nutném množství nic na zhubnutí neexistuje. Zákon zachování energie se obejít nedá... Herbalife prodávají lidi i třeba bez vzdělání, natož medicínského. Docela by mě zajímalo jak vám tu analýzu prováděla. Docela bych se rád zasmál.
Tato pohádka ještě žije? Být to pravda, tak jsou lidé dávno hubení! Je jejich koktejl opravdu zázračný,nebo jde o tahání peněz? Bohužel, lidská blbost je nekonečná...
Kdyby byl jejich koktejl zázračný,neběhalo by po planetě miliardy obézních jedinců ! Nenechte se obalamutit každou s prominutím hovadinou,kterou čtete. Pokud budete používat mozek a poslouchat své tělo,tak sama zjistíte,že hubnutí není nic složitého.
První místo bílkoviny,nejenom živočišné,ale také rostlinn,dále ovoce a zelenina,malé množství sacharidů a dostatek čisté,pitné vody. to je asi tak základ.
Samozřejmě sport je nutný,když ho nemáte ráda,stačí svižnější chůze cca hodinku denně.
Když herbalife začínal, bral jej můj strýc, donucen vlastní ženou. I bez cvičení zhubl 25kg ze sta za cca 8 měsíců. Pokaždé, když jsem jej viděl, tak jsem mu doporučoval, aby to přestal jíst. Nebyl na něj dobrý pohled. Měl povadlé tváře, povislou kůži a vykulený pohled..zkrátka zhubnout zhubl ale neprospělo mu to v celkovém looku. Nebrat.
Dnes existuje spousta diet na základě ketozy. Nejsou to jen koktejly.to by nikdo nevydrzel.jenom pit.ja osobne zhubla kazdy tyden 2.5 kg za cenu 1250 korun na 5 dni s Ketodiet kde jsou jen pytliky polevka.kase.puding.jogurt.No zadna hitparada ale vydrzet se to da.Parkrat jsem to zopakovala s pauzou a 20 kg pryc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.