Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená a zdraví

Od: leos* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Je to již 10den co jsme se vrátil s přítelkyní s dovolené letecky s Bulharska. U mne již delší dobu problémy se spánkem které se ale zhoršily. U přítelkyně která neměla problémy se spánkem se zhoršily natolik že nemuže spát v noci se budí atd. Kde bude problém s letadlem atd? Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Letadlem to podle mne nebude - spíš tím návratem z "ráje" zpět do praktického života. Na dovolené jste měli jiný režim co do spánku, jídla a trávení času vůbec, tak teď tělu chvíli trvá, než se vrátí - tím spíš, jestli to bylo poprvé.

Jindy se vám to nestává?

hodnocení

1x

Časem se to srovná. Jste asi velmi citliví jedinci, kterým vadí tzv. vybočení z normálu. Dovolené v dnešní době, zvláště do ciziny, se stávají zátěží, nikoliv přínosem. Miliony lidí se přemisťují semo tamo, protože se to prostě tak dělá a kdo nikam nejde, tak je za divného. Nechcete zkusit nějaký prodloužený výlet u nás? Známá takto řeší dovolenou několik let. Místo zahraniční dovolené, kde ji to poslední dobou připadlo děsné, tak raději jedou s manželem na 2 až 3 víkendy u nás - a hlavně po prázdninách a nemůže si to vynachválit. Mám pro vás doporučení - Českosaské Švýcarsko od poloviny října.

Sisi, moře je moře. Já třeba bych se víc těšila k moři než do Cesko-saskeho Švýcarska. V Bulharsku je hezké moře. I když v Recku je hezčí.

ykqf
hodnocení

0x

V Bulharsku jsme byli několikrát a nikdy jsme neměli potíže se spánkem tam, ani následně doma. Předpokládám, že setejnou zkušenost mají i ostatní, takže bude potřeba hledat někde jinde.

hodnocení

0x
Tak to nevím. Časem se to srovná. Kupte si zatím v lékárně něco na spaní. Mám zrovna před dovolenou a také se mi spí hůř.

hodnocení

0x

Říká se, že první cca 3 dny na dovolené a pak po návratu se vypne vlastní imunita. Asi na tom něco bude pravdy, protože stavy po změně jsou pokládány za reakci na změnu. Asi to chce klid, neprožívat změnu vlastního nastavení, nastavit pravidelnost a pohodu. Tělo se s tím vyrovná.

liska5
hodnocení

0x

Taky podle toho, jak jste se stravovali. Někomu stačí týden na hotelové stravě a budí ho žlučník ještě pár týdnů, aniž by bolel. Zkuste nějaký čas vegetariánskou stravu. Žlučníkový čaj a Karmelitánské kapky. Tím nic nezkazíte, naopak.

katerinaduchova
hodnocení

0x

Domnívám se ,že za to může celkové nepřátelské společenské klima, sdělovací prostředky,pokud je posloucháte, a neutěšená politická situace, ohrožení migranty.

To bude ono - a navíc má tohle vysvětlení takovou celoplošnou platnost pro jakýkoli jiný problém *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]