Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pálení očí

Od: sebod* odpovědí: 7 změna:

Prosím o radu. Často mě pálí oči. Přitom nepracuji dlouho na počítači, nedělám práci, kde by se oči namáhaly. Oči si ani nemaluji. Děkuji

doplněno 20.01.10 20:34:

nepracuji v místnosti se suchým vzduchem. Vyhýbám se klimatizaci jak v místnosti, tak v autě. Je to jedna z věcí. na kterou mám oči citlivé (dál je to například již zmiňované malování očí, nebo třeba některé krémy na pleť).

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možná pracujete v místnosti, kde je zvláště teď v zimě, suchý vzduch.

raadek*
Nejste kratkozraka? Asi by jste mela zajit k ocnimu lekari a nechat si zmerit nitroocni tlak pro vylouceni glaukomu. R.

sebod*
hodnocení

Lékař nic nezjistil. apsal mi oční kapky, ale ty mi nepomohly.

raadek*
Byt vami, zkusil bych jineho lekare. R.

hodnocení

0x

Záleží kolik Vám je let, mám tento problém také a ještě se mi objevily tzv.zákalky v očích...začalo mi to po čtyřicítce, nosím brýle na čtení...Dříve jsem nikdy problémy s očima neměla, a teď pálí, slzí, kapky moc nepomáhají.Občas si dám na oči studený obklad abych jim ulevila...

sebod*
hodnocení

Hmm, mě ja padesát, také nosím brýle na čtení. Ale s tímhle problémem se potýkám tak od třiceti let. Vypadá to jako banalita, ale dokáže to být docela nepřijemné.

tigrine*
hodnocení

0x

Zkuste kapky proti pálení očí, nebo kapky - umělé slzy ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]