Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Četnost rehabilitace

Od: miji odpovědí: 3 změna:

Po propuštěni z nemocnice( výhřez meziobratlové ploténky) si mám objednat rehabilitace,prosím o radu či zkušenost zda je lepší a i učinnější dojíždět na procedury každý den nebo raději navštěvovat fyzioterapeuty obden.Děkují.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoststary*
hodnocení

7x

Dojíždět na procedury..? Někdy je lepší raději být v klidu a nedrncat se v dopravním prostředku, ale to záleží na vás a ošetrujícím lékaři, co vám doporučí. Někdy stačí jedno ošklivé drncnutí autobusu, přejezd přes retardér nebo přes kolejena přejezdu a v zádech to bolí k nevydržení.Někdy také záleží na rehabilitaci, jak objednávají. Když má někdo 10 procedur obden, tedy Po - St - Pá, tak mu to vydrž na 3 a půl týdne a mezi tím se může sám snažit cvičit a stabilizovat. Někdo to chce mít rychle za sebou a má to každý den, 5 dnů v týdnu a za dva týdny je má hotové a pak se musí stejně postupně stabilizovat, účinky teprve pomalu dojíždění, asi jako při pobytu v lázích, kdy je pacient při návratu z lázní ještě měsíc jako rozlámaný a postupně se dává dohromady.

Věřte vašemu ošetřujícímu lékaři a rehabilitaci, jistě do bude to nejlepší, co pro vás mohou udělat a zbytek záleží na vás.

iz*
hodnocení

3x

Já bych se poradila s fyzioterapeutem. Rehabilitace mívají určitý "dojezd", podle mých zkušeností je dobré se řídit doporučením terapeuta (pokaždé mi poradil dobře).

miji
hodnocení

Děkují za rady,procedury mám každý den nemohla jsem si vybrat rozhodl lékař.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]