Dobrý den, dnes odpoledne mne začly bolet záda- bedra. Celý den jsem byla venku jenom s krátkým tričkem, je možné, že mi nějak prochladly ledviny? Nebo můžu mít zánět? Bolest je taková, že i když stojím nebo sedím a nic nedělám, přesto to trochu bolí (nebo alespoň o nich vím). Jinak mi asi nic není. Čůrám normálně. Včera jsem trochu cvičila, tak je možné, že to bude z toho (založená bedra), i když to necítím jako namožené. Můj pitný režim není dvakrát slavný. Chci tedy radu, jestli to dát do teplého, jestli se vám stalo někdy něco podobného, a zdali by to mohl být nějaký zánět či něco takového, nebo jestli se takhle projevuje prochladnutí. Vím že pomoc od doktora by vše vyřešila, ale tam se dostanu nejdřív za dva dny a nechci žít takhle v nejistotě. Děkuji.
Dobrý den. Může to být nastydlé i namožené. Pokud bude bolest přetrvávat, určitě se nechte vyšetřit lékařem. Držte záda v teple, žádná krátká trička a zaměřte se též na zlepšení pitného režimu.
No určitě vyhřát! Ideálně elektrickou dečkou. Ty svaly na zádech jsou namožené cvičením a ještě prochladlé. Mohou bolet jen od toho ztuhnutí. Nemusí to hned být ledviny. Urologický čaj ale není na škodu. Kdyby to nepřestávalo, naopak víc bolelo, tak k lékaři.
Zánět ledvin by se ozval zimnicí, teplotou, spíš nemočením a tupou bolestí zad.. Časté močení je u zánětů močového měchýře a močové trubice. A při močení to hodně bolí. ..Kdyby byly tyto příznaky, pak také k lékaři. To by bylo na antibiotika..
Spíš bych to tipnul na bloklou páteř z nachlazení, načatou cvičením. Chce to suché teplo (nahřátý ručník), zobněte prášek proti bolesti a když to nepoleví, tak k lékaři. Po prochladnutí jsem měl bloklou páteř tři měsíce.
Neznám nikoho, kdo by dokázal vyšetřovat internet? Možné je vše uvedené i něco dalšího. Jestli nechcete žít takhle v nejistotě, zajděte k lékaři už zítra.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.