Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlava a nervy

Od: janikalka*
Dobrý den. Před měsícem se mi stalo něco zvláštního a furt nad tím přemýšlím. Během jednoho týdne těsně před spaním mě v posteli probudilo mravenceni v hlavě (představte si že se vám najednou hýbe mozek z jedné strany na druhou co nejrychleji, takové to bylo), akorát se to stalo spíš jen na jedné straně hlavy (u pravého spánku). No a následně na to se mi práva polovina těla ruce a nohy zvedly do vzduchu a následně spadly. Levá strana těla se ani nehnula. Po tomto okamžiku jsem se mohla normálně hýbat. Chtěla bych vědět jestli někdo z vás, kdo navštěvuje tyto stránky má s tím zkušenost a nebo ví, o co se jedná. Předem děkuji za odpověď

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To mi připadá jako scifi. Nezdálo se vám to? Tak jedině doktora.

janikalka*
hodnocení

Určitě se mi to nezdálo. To bych poznala, ale i tak díky. Tvá odpověď pobavila, hlavně ta první věta.

hodnocení

0x

No a jak se cítíte nyní? Má to nějaké následky? Víte, mohlo to být cokoliv, ani byste nevěřila, co všechno. Mohla byste zajít na základní vyšetření, krev, moč, tlak, poslech srdce a plic. Neříkám, že vám nevěřím, nepracovala jste před tím nějakým způsobem s energiemi a pod.?

janikalka*
hodnocení

S energiemi? Jestli máte na mysli duchy tak párkrát jsem zkoušela s není komunikovat přes diktafon. Fakt špatný nápad. Cca před rokem když jsem si pustila nahrávku a zeptala se na něco v té nahrávce se někdo rozběhl a práškl o zem něčím velkým (hnede napadla televize). No a před pár dny jsem to zkoušela znova a nikdo se neozval.

Specielně duchy jsem na mysli neměla, ale nějaké ezoterické činnosti ano. K tomu, co mi píšete vám poradím jen tohle...nechte temné síly spát. Pak se divíte, co se vám děje. Ale tím neříkám, že se nemáte nechat vyšetřit, to určitě udělejte.

maahra*
hodnocení

0x
Mohla by to být spánková paralýza.
cs.m.wikipedia.org/...
janikalka*
hodnocení

Mohlo by to být ono. Stalo se mi to zas a to před chvílí. Skoro jsem už usla.

hodnocení

0x

Mohla by to být spánková paralýza nebo i nějaká časná fáze roztroušené sklerozy. Nechal bych se vyšetřit.

janikalka*
hodnocení

Budu se muset nechat vyšetřit, protože se mi to stalo opět a to před 5 minutami. A ta skleróza taky není špatná diagnóza, protože už delší dobou mám problém s psychikou.

Roztroušená skleroza není zrovna moc hezká nemoc, doufám, že to bude nějaká míň zlá věc.

liska5
hodnocení

0x

Běžte obvoďákovi, ať Vás pošle na neurologii. A neodkládejte to! Může to být záležitostí nervová, cévní... EEG napoví. Zatím užívejte Mg hořčík.

Nepíšete věk, jestli jste hubená sportující studentka nebo důchodkyně diabetička s nadváhou.

Když chcete radu, měli bychom mít představu.

janikalka*
hodnocení

Je mi 19 let a studuji. A aktivně nesportuji.Vetsinu dne když není škola tak jsem v posteli,ale uvažuji že se budu víc hýbat. Mému tělu to okorat prospěje.

liska5
hodnocení

0x

Přemýšlím nad tím. Když pravá hemisféra /strana mozku/, tak to měla reagovat levá strana těla! Takže problém byl v hlavě vlevo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]