Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlava a nervy

Od: janikalka* odpovědí: 13 změna:
Dobrý den. Před měsícem se mi stalo něco zvláštního a furt nad tím přemýšlím. Během jednoho týdne těsně před spaním mě v posteli probudilo mravenceni v hlavě (představte si že se vám najednou hýbe mozek z jedné strany na druhou co nejrychleji, takové to bylo), akorát se to stalo spíš jen na jedné straně hlavy (u pravého spánku). No a následně na to se mi práva polovina těla ruce a nohy zvedly do vzduchu a následně spadly. Levá strana těla se ani nehnula. Po tomto okamžiku jsem se mohla normálně hýbat. Chtěla bych vědět jestli někdo z vás, kdo navštěvuje tyto stránky má s tím zkušenost a nebo ví, o co se jedná. Předem děkuji za odpověď

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To mi připadá jako scifi. Nezdálo se vám to? Tak jedině doktora.

janikalka*
hodnocení

Určitě se mi to nezdálo. To bych poznala, ale i tak díky. Tvá odpověď pobavila, hlavně ta první věta.

hodnocení

0x

No a jak se cítíte nyní? Má to nějaké následky? Víte, mohlo to být cokoliv, ani byste nevěřila, co všechno. Mohla byste zajít na základní vyšetření, krev, moč, tlak, poslech srdce a plic. Neříkám, že vám nevěřím, nepracovala jste před tím nějakým způsobem s energiemi a pod.?

janikalka*
hodnocení

S energiemi? Jestli máte na mysli duchy tak párkrát jsem zkoušela s není komunikovat přes diktafon. Fakt špatný nápad. Cca před rokem když jsem si pustila nahrávku a zeptala se na něco v té nahrávce se někdo rozběhl a práškl o zem něčím velkým (hnede napadla televize). No a před pár dny jsem to zkoušela znova a nikdo se neozval.

Specielně duchy jsem na mysli neměla, ale nějaké ezoterické činnosti ano. K tomu, co mi píšete vám poradím jen tohle...nechte temné síly spát. Pak se divíte, co se vám děje. Ale tím neříkám, že se nemáte nechat vyšetřit, to určitě udělejte.

hodnocení

0x
Mohla by to být spánková paralýza.
cs.m.wikipedia.org/...
janikalka*
hodnocení

Mohlo by to být ono. Stalo se mi to zas a to před chvílí. Skoro jsem už usla.

hodnocení

0x

Mohla by to být spánková paralýza nebo i nějaká časná fáze roztroušené sklerozy. Nechal bych se vyšetřit.

janikalka*
hodnocení

Budu se muset nechat vyšetřit, protože se mi to stalo opět a to před 5 minutami. A ta skleróza taky není špatná diagnóza, protože už delší dobou mám problém s psychikou.

Roztroušená skleroza není zrovna moc hezká nemoc, doufám, že to bude nějaká míň zlá věc.

liska5
hodnocení

0x

Běžte obvoďákovi, ať Vás pošle na neurologii. A neodkládejte to! Může to být záležitostí nervová, cévní... EEG napoví. Zatím užívejte Mg hořčík.

Nepíšete věk, jestli jste hubená sportující studentka nebo důchodkyně diabetička s nadváhou.

Když chcete radu, měli bychom mít představu.

janikalka*
hodnocení

Je mi 19 let a studuji. A aktivně nesportuji.Vetsinu dne když není škola tak jsem v posteli,ale uvažuji že se budu víc hýbat. Mému tělu to okorat prospěje.

liska5
hodnocení

0x

Přemýšlím nad tím. Když pravá hemisféra /strana mozku/, tak to měla reagovat levá strana těla! Takže problém byl v hlavě vlevo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]