Nejste přihlášen/a.
Asi dost dobře nerozumím. Vy se s rozhodnutím rozchodu nějakou delší dobu srovnáváte a promyšlíte, uskutečníte ho a pak litujete natolik, že se ptáte cizích lidí, kteří opravdu ze 7mi řádků nic nechápou. Neví a nechápou co se stalo, co vůbec máte na mysli. Určitě ani nechápe žena, která se cítila milovanou a milovala vás, zvláště pak, když věděla, že spolu plánujete život. A na závěr pokrčíte rameny, jakože: Já za to nemůžu, jsem psychouš. Jsem už takový. To myslíte vážně?
Sice píštete, že ji stále milujete, ale tomu se mi ani nechce věřit. Takhle se člověk k milované osobě nechová. Láska vypadá úplně jinak.
Což o to, to ty jsi se rozešel, smíříš se s tím lépe, než tvá bývalá polovička. Ale u obou to bude chtít dost času. Záleží jak jste se rozešli, jestli v dobrém, není důvod se nezdravit a dělat že ji neznáš, pokud tak sama nebude chtít. A dej pozor, může se stát, že o tebe bude pořád usilovat. Budete to mít těžké, spolu pracovat.
Nejlepší je odejít úplně. Sejde z očí, sejde z mysli. Takže teď je na vás jak to půjde dál. Já bych se z toho oklepával dlouho, dokonce bych se raději poohlídl po jiné práci, než abych vídával svou bývalou lásku kolem sebe. Ale pokud se dva rozejdou v dobrém a přejí si navzájem lepšího partnera a život, tak to jde, a dokonce to může skončit trvalým přátelstvím. Ale, dost už snění.
Jak jsi to ukončil? Jenom v sobě? Ví to ona? Zatím mluvíš jenom o sobě. Jestli Tě měla hodně ráda, tak to musí být pro ni kruté. Asi jsi ještě neuzrál. A kdoví, zda uzraješ. Možná s pomocí psychologa. Hodně partnerských problémů podobného rázu si nesou kluci, jejichž rodiče se rozvedli, když jim bylo mezi 9-13 lety.
Bylo to Vaše rozhodnutí ukončit vzah. Proč byste jí nemohl pozdravit a podívat se na ni? Pokud ji milujete, pak nechápu proč jste se s ní rozešel a teď se v tom pitváte. Zájem o druhého vypadá jinak! Ujasněte si co vlastně chcete a určete si své priority. Pokud si připadáte jako "psychouš" jak sám sebe nazýváte, obraťte se na psychologa a začněte s tím něco dělat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.