Nejste přihlášen/a.
dobrý večer, v pátek jsem si koupila v obchode bershka za 800 krásnou sukni s laclema,problem je v tom,ž e jsem mela za to ze mi m bude,bohužel potřebuju s ,ae učtenku jsem zapomela nekde v autobuse mi musela vypadnout
vymeni mi ji? vráti mi popřípade peníze? mám tam ješte visačku,tudiž nebyla nošena..prosim,dá se to nejak? dekuju
2x
Dokonce stačí kamarád, který to potvrdí. Prodejce je schopen účtenku najít cestu svém systému a sparovat si to s vratkou.
Je to vyzkoušeno.
doplněno 02.09.18 21:10: Pardon, můj postup platí na reklamaci. Výměna je trochu něco jiného.
0x
Nejjednodušší bude, když se tam co nejdřív vrátíte a zeptáte se. Je možné, že si vás ještě od pátku budou pamatovat, je možné, že vám ji vymění za jinou velikost i bez dokladu - ale peníze zpátky těžko dostanete.
Tak,jsem teda zašla do te bershky,chtela sjem stejný odev i barvu,uplne stejný...meli ta m velikost s ,jen vymenit misto M,no a bez učtenky mi to v žadnem případe prý nemohou vymenit,že by jim nesedela inventura,řekla sem že je to uplne to samí jen potřebuju s..to jako maj podle velikosti aji?:/ bože..takže samozřejme sem si ji nechala,a odešla a sem docela zklamaná že to nešlo jen vymenit ..když nemám blbu učtenku
0x
Ptej se v obchodě. I s účtenkou je to jen na dobré vůli obchodu, nárok na výměnu nebo vrácení nemáš.
Ano, v tomto případě je to na dobré vůli prodávajícího. Pokud by tu vůli měl, může zboží vyměnit i bez účtenky, jen by musel párkrát kliknout v systému a to řadová prodavačka neudělá. Takže to zkuste "výš" a ještě "výš. Pokud vám na tom záleží a stojí vám to za to.
Vy kteří tu argumentujete, že účtenku, netřeba, že stačí výpis, svědek apod. Uvědomte si, že se to týká jen REKLAMACE, a to tento případ rozhodně není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.