Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat ku GO parkingu Praha?

Od: koulostouch odpovědí: 1 změna:

Jak se dostat bez problému do Go parkingu u Letiště Praha viz mapka? Když jedu od Jihlavy po dálnici a podívám se na mapu google, kousek před parkovištěm... tak se ta cesta tam jeví, jako stále nedostavěná, přesto mě tam google naviguje. Minulý rok jsem tam jel i na relativně aktuální navigaci 2x a vždy jsem to místo minul a jel jsem až k letišti. Tohle místo je pro mě téměř zakleté a vždy jej minu a tak nějak ani nevím jak. Máte nějaký tip, kterak se tam zaručeně autem dostat bez zajížděk až k letišti? :D

Jak se dostat ku GO parkingu Praha?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pojedeš po Pražském okruhu směrem na letiště. Na Exitu 2 sjedeš z dálnice a seš blízko cíle. Tam už tě musí dovést navigace nebo se rozhlídneš a budeš hledat.

Když tě navigace vede nějak, jak ty nechceš, tak si nejprve zadej jako cíl cesty ten kruháč když sjedeš z dálnice. Potom až budeš na kruháči, tak si zadáš přesně cílové místo a máš to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]