Nejste přihlášen/a.
Ahoj,nakoupili jsme za pět tisíc Falco psí a kočičí konzervy,posílali je poštou,ovšem v červenci v extrémních vedrech ležely na poště přes svátky 4 dny,protože doručovatel nestíhal vozit.Pes je odmítl jíst,i když je běžně konzumuje.Vydrží konzerv yvelká vedra?Vypouklá víčka nejsou,ale uvažuji o tom raději je vyhodit(?),mohli je mít na přímém slunci atd.Děkuji
Já jen nechápu,proč tolik expertů dává psům,kočkám konzervu s plno eček a syntetických sajrajtů,konzervantů když mohou koupit syrové maso třeba i mražené pro zvířata za tu samou cenu i levněji,kde tyto jedy nejsou.Zvířata také žraly po miliony let vařené konzervy?Ne,chytaly vždy syrové maso.A kdo tvrdí,že je to škodlivé tak je hlupák.A převařit syrové maso kdyžtak dokáže každý za pár minut.
pta se vas nekdo na nazor na zpusob vyzivy?psum i kockam varime denne,konzervy (stoprocentni maso bez vami zminovanzch sajrajtu,ctete a googlete,pisi,ze jde o Falco-tuto znamou ceskou firmu neznate?) byly jako nouzovka.priste premyslejte nez neco napisete.dekuji
Taky mi kočky nejedly některé z konzerv, které jsem zakoupila v červenci. Zajímavé bylo, že šlo o jednu příchuť, podezírám tedy z toho tedy ne přepravní firmu, ale dodavatele.
Jestli je pes odmítl jíst, tak je vyhoďte, ale ne všechny. Otevřte novou, když ji nechce, vyhoďte. Jestli je schopen rozpoznat, co je už špatné, tak proč ne. Kočky si taky řeknou, co už je fuj. Mně se jedna v srpnu přiotrávila, tak jsem jim v rámci diety vařila krůtí masíčko, tak už konzervy nechtějí vůbec
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.