Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde v Praze kalí mládež?

Od: luckaaa odpovědí: 8 změna:

Ahoj, dokázal by mi někdo poradit, kde se v Praze nachází nějaký klub, kam chodí hodně mladých (18-20) a zároven není přehnaně drahý? S kámoškou chceme v sobotu někam na party a obě jsme stále studentky, tak chceme někam kde nebudeme uplně nejmladší, děkujůůů :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No ale na tu "party" byste musely být v prvé řadě pozvány, protože to je událost, která je někým pořádaná. Vy máte asi na mysli nějakou diskotéku, kam můžete vstoupit bez pozvání. Ale v Praze to určitě levné nebude.

discoisdead

Party může (pro vás asi překvapivě) být pořádána kdejakým klubem. A zván je každý, kdo zaplatí vstupné (slečny často zdarma). A ne, nemyslely tu vaši "diskotéku" z osmdesátek. Vy už jste asi dloouho nikde nebyla, co?

charlie7

to discoisdead: Někdo Vám poradil, tak se prosím nechovejte jako osina v zadku a respektujte toho, kdo vám na otázku odepsal, nemusíte hned útočně psát, že už dloouho nikde nebyla. Já bych Vám taky mohl napsat, že Váš dotaz je úplně zbytečný a ať si napíšete do Googlu něco ve stylu "párty Praha".

charlie7,děkuji, že jste se mne zastal. :) Ale musím se přiznat, že jsem opravdu už dlouho nikde nebyla. Tak jsem asi měla držet pusu a nemontovat se do něčeho, co už jde tak nějak mimo mne. Já jsem byla na "párty" zvána a byla to vždycky společnost uzavřená a někým pořádaná, dnes je to nějak jinak. Ono je dnes všechno nějak jinak...Ještě jednou děkuji. S.
luckaaa
hodnocení

charlie7, já na nic neodpovídala, příště si zkontrolujte kdo komentář napsal, než začnete útočit
charlie7

Moc se Vám omlouvám, nevšiml jsem si toho.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Lucerna music bar

Karlovy lázně

Roxy

Duplex

Nebo si vyber tady:

goout.net/...

Levného to nebude v centru nikde, ikdyž slečny mají přeci jen výhodu.

Jo a ještě se chodilo...teď nevím název, platilo se jen vstupné a bar byl do určité částky zdarma.

*zdravi*

hodnocení

0x
Studenti vždy hodně chodili do El Magico na Praze 4. Zkuste to, není to sice v centru, ale jistota mladých lidí a bude tam určitě levněji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]