Zdravím dneska jsem si koupí medunku na uklidnění a lepší usínání. Je od doktora maxe 1.5g v jednom sáčku čaje. Kolik si tam mám dát pytlíku aby působila? Stačí jeden?
Hlavně nečekejte, že má okamžitý účinek.Na někoho pražádný...je to jen bylinka, která vás zklidní před spaním a tím usnadní usínání.Ale na mě to neučinkuje.
Citlivost je velmi individuální, udělal jsem si čaj z čerstvé meduňky a udělalo se mi docela zle, měl jsem divoké sny, takže si nejdřív zkuste málo a pak případně přidávejte.
Souhlas s ostatními. Jeden sáček nemá velký účinek a musel bys pít jen čaj z meduňky celé dny, abys to pocítil víc. Něco do sebe ta rostlinka má, o tom já osobně vůbec nepochybuji, ale musí jí být prostě víc. Durman má podobné uklidňující účinky, ale má i bohužel něco navíc, co každý nesnese..
Silnější účinek na usnutí a klidné spaní má kozlík lékařství. Z něho se vyrábějí a prodávají bylinné kapky pod názvem Baldriánské kapky. Ovšem užívat s rozumem a ne vypít hned celou lahvičku.
Tak teda Durman rozhodně ne. Ta rostlina je jedovatá, to byste také mohl usnout navždy. Nechápu, jak někdo může něco podobného poradit. Jinak máte určitě na krabičce napsáno dávkování. A tím bych se řídila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.