Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím umýt hrob?

Od: svatoslav odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, poradíte, prosím?

Čím nejlépe umýt zakrytý hrob světlým kamenem na hřbitově /je lepší saponát nebo mýdlo a pod./

Děkuji za Vaše rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

Mýdlo radši ne, má přecejenom alkalickou reakci a mohlo by to uškodit kameni nebo půdě (a rostlinkám) kolem. Pokud je kámen leštěný, roztok saponátu by měl stačit. Pokud je drsný, pak ještě přidat kartáč a přitlačit.

break

mejdlo mu neublíží...

hodnocení

0x

Projděte drogerie - existují přímo čističe na dlažbu a kámen. Používala jsem na dlaždice Alex mýdlový čistič na lino a dlažbu

zbozi.cz/...

Čím umýt hrob?
iz*

@Jedubabicka: obrázek s vodoznakem → to nevypadá na použití se souhlasem autora...

Tak mě pro výstrahu zastřelte za úsvitu - obrázek je volně dostupný a zcela jistě ho nepoužívám ke komerčním účelům.

iz*

@Jedubabicka, že byste neznala autorský zákon a navíc zaměnila volně dostupnou informaci s autorským dílem?

Nejde o použití komerční, ale jakékoliv. Do internetu smíte vložit jenom vlastní obrázek, tzv. "volný" obrázek (z některé "free" galerie; zde je vhodné uvést zdroj) nebo potřebujete souhlas autora.

Střílet nemíním, jen jste mne "překvapila"...

ivzez neblbněte... *smich* i kdyby došlo k porušení autoráku (což není zcela jisté), tak to bylo tak bagatelním způsobem, že na to opravdu není nutné jakkoliv reagovat.

hodnocení

0x

Jednou jsem koupila na hrob přípravek, jmenoval se "mecholín", fungoval moc hezky, ale pochybuji, že se ještě vyrábí.

hodnocení

0x

Já hrob vyčistil přípravkem Sidolux na náhrobky. Doporučuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]