Nejste přihlášen/a.
Přátelé jdu zase pro radu, mám stále bolesti při ohybu nohou ,ale ne v koleni, ale asi svalů a šlach. Doktorka mě poslala na kontrolu žil v pořádku ale mám křečové žíly, bylo mě řečeno,že je to stářím a křečovými žilami.A prý stálím sezením 40 roků jezdím. Kontrola u ortopeda neschledal také žádné problémy tak nevím. Toto se začne projevovat po delším stání a nebo po chůzy asi 2km. Nemáte někdo také takový problém. Moc děkuji za odpovědi, protože nevím co už dělat.
Dobrý den, příčinu znáte - křečové žíly. Takže, kromě cvičení a pohybu si můžete ordinovat hořčík v tabletkách (je silnější, než ten rozpustný ve vodě). Pomůže i stahovací obvaz nebo punčocha. Zdravím!
babkazov - je to možné, ale je zvláštní, že ani jeden lékař nic nepředepsal. Zřejmě ten stav žil považují zatím za uspokojivý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.