Ahoj, už jsem nevěděl jak dál,tak píšu sem. Je to pár dnů,co jsem se byl na jedné akci. Byla tam hudba,jídlo a alkohol. Byl jsem tam se známými. Poprvé jsem zde potkal sestru kamaráda mého bratra. Když jsme byli pak trošku napitý, tal jsem pak, ani nevím začal s ní tancovat. Myslím takové to houpání dokola. Obejmuli jsme se a prostě jsme tancovali. Ona mě sevřela silněji a bylo to krásné. Pak když jsme seděli vedle sebe, tak na mě dala hlavu. Nemělo by to chybu, kdyby nešlo o věk... Zjistil jsem, že jí je kolem dvaceti. Avšak když se ptala na můj, řekl jsem že ho říct nemůžu, jelikož mě je 17. Musíte pochopit, že i když mi je tolik, tak mi lidi hádaj třeba i 23, což si ona myslela že mi je. Ani chováním byste to na mě nepoznali. Jenže je to můj skutečný věk. Když jsem tam u jejího bratra přespával, tak jsme se koukali na film. Ze začátku nic nebylo, ale pak jsme se začali opírat hlavami. Postupně to s filmem stoupalo. Nejdřív jsme se "nenápadně" začali dotýkat rukama. Pak mě hladila po tváři a já ji po ruce a pak taky po tváři a po těle. A pak to přišlo... Naše rty se náhle dotýkali a došlo k mému prvnímu líbání. Bylo to úžasný. Pak ale odešla a šli jsme spát. Další den nedávali moc znát že se něco stalo, tak jsem ji večer napsal. Když jsem ji však pozval do kina, odmítla. Prej jsem na ni moc mladý. Od někoho musela zjistit kolik mi je. Ať jsem se snažil sebevíc prostě si myslela že by to nefungovalo. Nakonec jsem se dozvěděl že je navíc po rozchodu. Takže další důvod. Nic z toho teda nevzešlo. Vůbec nevím co mám dělat. To opravdu na věku záleží? Já se do ni strašně zbláznil a nedokážu na nic jiného myslet... Myslíte že mám naději?
Vystřízlivěla, zvážila všechna pro i proti a svedla to na věk, když se to nabízelo. Tři roky sem, tři roky tam. To zas tolik v lásce nerozhoduje. Možná pro někoho to je důležité. Pak nezbývá, než to respektovat. Takových situací časem zažiješ víc. Jak se jí budeš vnucovat, tak se Ti bude vyhýbat. Bude to těžké být vedle ní a v pohodě, milej, vtipnej. Ale jedině tak na ni zapůsobíš sympaticky.
Té dotyčné Váš věk evidentně vadí. Takže se domnívám, že naději u ní nemáte. Každý máme nějakou představu o svém partnerovi a jí překáží Váš věk.Tudíž to respektujte, ona o Vás zájem nemá a s tím nenaděláte nic. Najděte si takovou které bude Váš věk i Vy sám, vyhovovat. Pěkný zážitek Vám nikdo nevezme, ale těch ještě prožijete spoustu..
U ní to bylo asi jenom takové to chvilkové. Kdyby měla zájem, neříkala by ti věci,které ti řekla. Na věku zase až tak nezáleží,ale asi spíše v pozdějším věku. Holka ve 20 touží mít vedle sebe spíše staršího,zkušenějšího kluka. Ale až jí bude 30, to už vůbec nebude řešit,když partner bude o 3 roky mladší. To už v tomto věku spíše přivítá. Bude to brát tak,že jako vypadá dobře,když o ní mají zájem i mladší pánové.
Tak jste si užili jeden hezký večer a zas půjdete každý svou cestou - nelitujte, buďte rád za nový hezký zážitek.
Píšete, že slečna je čerstvě rozejitá - mohlo se jí taky jenom zastesknout po něžnostech, tak si je - i když to zní ošklivě - prostě vzala tam, kde se zrovna nabízely. Nemějte jí to za zlé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.