Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za pisničku?

Od: posluchac odpovědí: 12 změna:

V radiu jsem po opravdu spoustu letech zaslechl pisničku co se dříve hodně líbila mojí mamce ale už nevím jak se jmenuje, ani ona neví. Naposled jsem jí slyšel v útlém dětství.

Jediné co si pamatuji tak na youtube bylo k té pisničce video a na začátku videa tam seděl jakýsi muž v elektrárně nebo co to bylo a držel v ruce papír a tužku. No jednalo se v tom klipu asi o nějakou katastrofu spojenou s tou elektrárnou.

Věděl by někdo název? :) Přdem děkuju :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Třeba bude někdo vědět co to je za klip, ale nevíte kdy a na jakém rádiu jste to slyšel?

doplněno 29.08.18 10:02:

Jejich playlist je takový podivný. Snad se ozve někdo, kdo bude vědět nebo zavolat přímo do rádia. Tel. 485 121 014

posluchac
hodnocení

Rádio Contact a asi v 9:37 včera

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, jak píše kolega, tak ten playlist je podivný (možná celé to rádio, když asi přebírá hudbu z Belgie). No, dá se předpokládat, že je to písnička starší (viz maminka a Vaše dětství) a není česká. Jenže, to je málo, tak zkuste doplnit styl hudby, zpívá muž či žena, to video byl originální klip (ten muž zpíval nebo tam jen hrál=?) nebo ho někdo na hudbu vytvořil, bylo to rychlé nebo pomalé a snad alespoň nějaká slova z té písničky. Jinak se nikam s určením neposuneme. Zdravím!

doplněno 29.08.18 20:15:

posluchac - jediné, co pro Vás ještě mohu udělat je to, že zde vložím odkaz na playlist toho rádia.

Jenže, já nevím co s tím, resp. jak to zjistit či jak se to může přehrát. Třeba to někdo rozluští.

onlineradiobox.com/...

posluchac
hodnocení

No zpíval to muž a v tom klipu poze hrál, a bylo to spíše rychlejší a na slova si opravdu nevzpomenu.

posluchac
hodnocení

No to je sice od vás hezké ale to je nějaké Bruselské Radio Contact

posluchac
hodnocení

Mám na mysli RCL Radio Contact Liberec a tohle rádio playlist nemá, to bych se tu jinak opravdu neptal

ben®

posluchac - tak zde vložte odkaz na to rádio, kde jste to slyšel. Nebo rovnou jejich playlist.

Jo, tak už jste se doplnil. No, právě, že není z čeho čerpat a Vaše poznatky jsou minimální, resp. značně všeobecné.

hodnocení

0x

Kolik vám je? (ať víme, kdy proběhlo to dětství)

posluchac
hodnocení

16, ano jsem furt v dětství *smich*. Psal jsem v útlém dětství což mi bylo tak 5 až 7, nějak v tomto období to mamka poslouchala.

Ae je to něco z 80ek nebo 90ek

Tak to je krásný věk! A žánr? Spíše disko, rock, pop, hip hop? To by taky docela zúžilo výběr.

posluchac
hodnocení

spíš pop ale možná trochu rock

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]