Nejste přihlášen/a.
V radiu jsem po opravdu spoustu letech zaslechl pisničku co se dříve hodně líbila mojí mamce ale už nevím jak se jmenuje, ani ona neví. Naposled jsem jí slyšel v útlém dětství.
Jediné co si pamatuji tak na youtube bylo k té pisničce video a na začátku videa tam seděl jakýsi muž v elektrárně nebo co to bylo a držel v ruce papír a tužku. No jednalo se v tom klipu asi o nějakou katastrofu spojenou s tou elektrárnou.
Věděl by někdo název? Přdem děkuju
Dobrý den, jak píše kolega, tak ten playlist je podivný (možná celé to rádio, když asi přebírá hudbu z Belgie). No, dá se předpokládat, že je to písnička starší (viz maminka a Vaše dětství) a není česká. Jenže, to je málo, tak zkuste doplnit styl hudby, zpívá muž či žena, to video byl originální klip (ten muž zpíval nebo tam jen hrál=?) nebo ho někdo na hudbu vytvořil, bylo to rychlé nebo pomalé a snad alespoň nějaká slova z té písničky. Jinak se nikam s určením neposuneme. Zdravím!
posluchac - jediné, co pro Vás ještě mohu udělat je to, že zde vložím odkaz na playlist toho rádia.
Jenže, já nevím co s tím, resp. jak to zjistit či jak se to může přehrát. Třeba to někdo rozluští.
No zpíval to muž a v tom klipu poze hrál, a bylo to spíše rychlejší a na slova si opravdu nevzpomenu.
Mám na mysli RCL Radio Contact Liberec a tohle rádio playlist nemá, to bych se tu jinak opravdu neptal
posluchac - tak zde vložte odkaz na to rádio, kde jste to slyšel. Nebo rovnou jejich playlist.
Jo, tak už jste se doplnil. No, právě, že není z čeho čerpat a Vaše poznatky jsou minimální, resp. značně všeobecné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.