Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chytil jsem přítelkyni na záchodě s drogou

Od: tres odpovědí: 17 změna:
Ahoj, přítelkyně šla na záchod v hospodě, a já šel po chvíli za ní, že si z ní udělám srandu, a vystrašim ji, ale když jsem otevřel dveře, tak jsem ji viděl, jak drží v ruce ruličku z bankovky, a fetuje pervitin jak jsem pak zjistil. Nejdříve začala lhát, že ji ta bankovka spadla, že ji jen sbírala, apod., pak se ale přiznala, že ji to nabídl nějakej debil v hospodě a že to chtěla zkusit, a že to je poprvé, že by to nikdy neudělala. Já s drogama nemám žádnou zkušenost a ví, že jsem na to alergickej i na lidi, kteří je berou, a ona mě takhle zklamala.. vůbec jsem o tom neměl tušení a ani už asi nevěřím, že by to bylo poprvé.. jsme spolu 4 roky, a záleží mi na ní, jenže tímhle všechno zničila.. já nedokážu být s někým, kdo má co do činění s drogami, ale stejně ji miluju.. fakt nevím co mám dělat.. poradíte mi někdo?
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

4x

Ne, nebylo to poprvé. Lže ti. Poprvé by to bylo kdyby ti to chtěla nabídnout a užít si sexu na pervitinu, který je úplně jiný, ale protože to dělala tajně, sama na záchodě v hospodě, tak to poprvé rozhodně není. Je to fetka. A já fetky nemám rád. A ty bys taky neměl. Protože když už v tom je, tak z toho jen tak nevyjde.

tres
hodnocení

Já dětský přímo nesnáším a ona to ví, ale pořád nechápu, jakou s tím má spojitost ten záchod? A zase kdyby to nějak brala často, tak bych to snad poznal, nebo já nevím..
kluk

Spojitost to má takovou že kdyby to opravdu brala poprvé tak si to vezme společně s tím chlapem v hospodě co jí to nabídl.

Kdyby to dělala poprvé tak určitě nejde sama na WC. A taky by jí jen tak někdo nedal drogu, je to dost drahá záležitost.

hodnocení

2x

Pokud se toto odehrávalo na WC, jistě to nebylo poprvé. Jediná rada je: ukončit vztah. :(

tres
hodnocení

Proč ne, když to bylo na záchodě? Co s tím má společného záchod?

hodnocení

2x

Myslím, že ta věta měla být napsána takto : Chytil jsem bývalou přítelkyni na záchodě s drogou.

Od feťáka fakt rychle ruce pryč, obzvášť jestli už jede v ,,péčku´´ Mám zkušenost z rodiny, neteř si taky našla fetku, jenže furt byla zaláskovaná a věřila že ,,on toho kvůli mě nechá´´ Prdlajs - to je spirála s jasným koncem, jediná šance by mohl být okamžitý nástup na léčení. Ale ani tam není úspěch 100%...

hodnocení

1x

Píšete, že všechno mezi vámi zničila. Tudíž k ní již nemáte důvěru. A bez důvěry nemůže žádný vztah fungovat. Buď to skousnete, nebo ne a ukončíte vztah. To si musíte rozhodnout sám. Vašemu příběhu moc nevěřím. Třeba ta Vaše potřeba chodit za přítelkyní na záchod v hospodě je stejně divná, jako to, že si ona vzala od někoho cizího jen tak nějakou drogu, aby ji vyzkoušela. A Vy jste ji udělal test, který vyšel jako neplatný..Hm...Je na Vás jak s tím naložíte.

doplněno 28.08.18 22:38:

Psal jste, že ji to nabídl nějakej debil v hospodě. A najednou z Vás vyleze, že je to váš společný známý? No, čím dál tím lépe. Ale proberte to se svojí přítelkyní, možná budete mít pak jasněji v tom, co máte dělat.

doplněno 29.08.18 00:07:

Aha, tak nakonec si to nevzala, protože jste přišel Vy. A Vy jste ji přitom viděl jak drží v ruce ruličku z bankovky, a fetuje pervitin..No, měl byste více přemýšlet, než něco napíšete, nezlobte se se na mě. Jí neznám, ale pochybuji, že Vy zde píšete pravdu!

tres
hodnocení

Protože jsem šel taky na záchod a věděl jsem, že tam je, protože se musí jakoby přes dámský, a slyšel bych kdyby odešla, proto jsem šel za ní, a ten, kdo ji to dal, nebyl cizí, ale znamej nás obou..
tres
hodnocení

Pritelkyni jsem poslal z našeho bytu pryč, je u matky, furt mi píše, že to bylo poprvé, že to chtěla zkusit, ale že je dobře, že jsem přišel, že si to prej nakonec nevzala, atd...

hodnocení

1x
Mně to přijde, že ta vaše story má až moc dir. Netaháte nás tak trochu za nos? Jste s přítelkyni 4 roky, ona evidentně bere pervitin, když jste poblíž, tudíž jste jí musel zažit zcestovanou několikrát a přesto jste si toho nevšiml?
A o pár příspěvku přijdete s tím, že jste jí najednou udělal test, který vyšel negativní a ještě jste jí už stihl vykopnout z bytu.
Vážně by někdo, kdo tohle nikdy nedělal, šel sám na záchod, který je průchozí, šňupat pervitin jako profík bez cizí pomoci? A to i přesto, že jste tam s ní v hospodě.
Příště, až si budete vymýšlet další story, trochu víc to promyslete, tady jste se sám chytil do vašich výmyslů, že příběh přestal být reálný.

id
hodnocení

0x

Pokud to bylo opravdu poprvé (nevěřím), tak by přítelkyně souhlasila s testem na drogy. Podle výsledku se zařídíte dál.

Odmítne-li test, tak vám lhala. Sbohem a šáteček ...

tres
hodnocení

Ten jsem jí udělal, a paradoxně s tím souhlasila. Vyšel jako neplatný..

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, máte šanci prokázat svou lásku - pomožte jí dostat se z toho. Odsudek jí nepomůže, ale zkuste rozhovor a nabídněte pomoc. Zdravím!

hodnocení

0x
Ty si s ní 4 roky a až ted sis všimnul že fetuje?
Tos asi pěkně slepej
Jediný řéšení je se s ní rozejít jinak si tak nas..š do bot že si to ani nedovedeš představit
Jestli v tom jede nic jí jen tak nezastaví a budeš s ní mít časem peklo
V tomto musí jít láska stranou najdi si jinou a normální babu a na tudle zapomen
tres
hodnocení

Ne, jak říkám, kdyby to nějak brala, tak bych si toho nějak snad všiml, tak znám ji už jako malou holku, několik desítek let, ale právě mě tímto vyrazila dech..

liska5
hodnocení

0x

Ptáte se, proč na záchodě. Zřejmě jí droga natolik chyběla, že musela rychle někam do ústraní, a WC je nejblíž. Asi bych jí nabídla společnou návštěvu psychologa a eventuální protidrogovou léčbu.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]