Nejste přihlášen/a.
Ne, nebylo to poprvé. Lže ti. Poprvé by to bylo kdyby ti to chtěla nabídnout a užít si sexu na pervitinu, který je úplně jiný, ale protože to dělala tajně, sama na záchodě v hospodě, tak to poprvé rozhodně není. Je to fetka. A já fetky nemám rád. A ty bys taky neměl. Protože když už v tom je, tak z toho jen tak nevyjde.
Myslím, že ta věta měla být napsána takto : Chytil jsem bývalou přítelkyni na záchodě s drogou.
Od feťáka fakt rychle ruce pryč, obzvášť jestli už jede v ,,péčku´´ Mám zkušenost z rodiny, neteř si taky našla fetku, jenže furt byla zaláskovaná a věřila že ,,on toho kvůli mě nechá´´ Prdlajs - to je spirála s jasným koncem, jediná šance by mohl být okamžitý nástup na léčení. Ale ani tam není úspěch 100%...
Píšete, že všechno mezi vámi zničila. Tudíž k ní již nemáte důvěru. A bez důvěry nemůže žádný vztah fungovat. Buď to skousnete, nebo ne a ukončíte vztah. To si musíte rozhodnout sám. Vašemu příběhu moc nevěřím. Třeba ta Vaše potřeba chodit za přítelkyní na záchod v hospodě je stejně divná, jako to, že si ona vzala od někoho cizího jen tak nějakou drogu, aby ji vyzkoušela. A Vy jste ji udělal test, který vyšel jako neplatný..Hm...Je na Vás jak s tím naložíte.
Psal jste, že ji to nabídl nějakej debil v hospodě. A najednou z Vás vyleze, že je to váš společný známý? No, čím dál tím lépe. Ale proberte to se svojí přítelkyní, možná budete mít pak jasněji v tom, co máte dělat.
Aha, tak nakonec si to nevzala, protože jste přišel Vy. A Vy jste ji přitom viděl jak drží v ruce ruličku z bankovky, a fetuje pervitin..No, měl byste více přemýšlet, než něco napíšete, nezlobte se se na mě. Jí neznám, ale pochybuji, že Vy zde píšete pravdu!
Dobrý den, máte šanci prokázat svou lásku - pomožte jí dostat se z toho. Odsudek jí nepomůže, ale zkuste rozhovor a nabídněte pomoc. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.