Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce v lese

Od: bubla® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,poradte mi prosím co si mám koupit za oblečení a pomůcky na práci do lesa,v pondělí mám nastoupit na tuto práci- prace.bazos.cz/... .Děkuji za odpovědi,hezký den.

doplněno 29.08.18 09:43:

Potřebuji lékařské potvrzení od obvodního lékaře?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V inzerátu je uvedeno - Jméno: Robin Weiss Telefon: 605105260 ;)

haslz
hodnocení

2x

Já když nastupoval k lesům tak jsme vše fasovali.

hodnocení

2x
Za své bych si koupil určitě repelent proti klíšťatům.
haslz

Ten jsme také fasovali

iz*
hodnocení

2x

Četl jste ten inzerát? Práci zadává firma Chempesta. Pozor, na svém webu uvádí jinou odměnu za den práce (800 až 1.300 Kč), v inzerátu je 1.000 až 1.200 Kč/den. Pracovní a ochranné pomůcky byste měl dostat od zaměstnavatele.

O nábor se stará Robin Weis, tel. 605 105 260, e-mail: r.weiss@chempesta.cz. Další kontakty na firmu ...

hodnocení

Ano,taky jsem si všimnul 1000+ je pěkné,ale 800 není moc uspokojující :)

hodnocení

2x

Nic, o pracovní a ochranné pomůcky, obuv i nářadí se stará zaměstnavatel. Je to dané zákonem. Pokud ti bude něco chybět tak se ozvy. Zákony ČR se musí dodržovat.

au1
hodnocení

0x
no asi nic, jestli je to prace na smlouvu, tak by vam vsechny potrebne pracovni pomucky mel poskytnout zamestnavatel

nafr
hodnocení

0x

Měl byste nafasovat helmu, případně se štítem, silnější pracovní kombinézu a boty do terénu. B-komplex proti klíšťatům. Práce kácení v lese je někdy těžká enormně, takže nafasujte i opatrnost. google.com/...

Samozřejmě ovládat suprově techniku zásek, jako na obrázku. Budete pracovat v kopcích, ve stráních, jestli je t u toho Domašína.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]