Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,poradte mi prosím co si mám koupit za oblečení a pomůcky na práci do lesa,v pondělí mám nastoupit na tuto práci- prace.bazos.cz/... .Děkuji za odpovědi,hezký den.
doplněno 29.08.18 09:43:
Potřebuji lékařské potvrzení od obvodního lékaře?
2x
Četl jste ten inzerát? Práci zadává firma Chempesta. Pozor, na svém webu uvádí jinou odměnu za den práce (800 až 1.300 Kč), v inzerátu je 1.000 až 1.200 Kč/den. Pracovní a ochranné pomůcky byste měl dostat od zaměstnavatele.
O nábor se stará Robin Weis, tel. 605 105 260, e-mail: r.weiss@chempesta.cz. Další kontakty na firmu ...
0x
Měl byste nafasovat helmu, případně se štítem, silnější pracovní kombinézu a boty do terénu. B-komplex proti klíšťatům. Práce kácení v lese je někdy těžká enormně, takže nafasujte i opatrnost. google.com/...
Samozřejmě ovládat suprově techniku zásek, jako na obrázku. Budete pracovat v kopcích, ve stráních, jestli je t u toho Domašína.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.