Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,poradte mi prosím co si mám koupit za oblečení a pomůcky na práci do lesa,v pondělí mám nastoupit na tuto práci- prace.bazos.cz/... .Děkuji za odpovědi,hezký den.
Potřebuji lékařské potvrzení od obvodního lékaře?
Četl jste ten inzerát? Práci zadává firma Chempesta. Pozor, na svém webu uvádí jinou odměnu za den práce (800 až 1.300 Kč), v inzerátu je 1.000 až 1.200 Kč/den. Pracovní a ochranné pomůcky byste měl dostat od zaměstnavatele.
O nábor se stará Robin Weis, tel. 605 105 260, e-mail: r.weiss@chempesta.cz. Další kontakty na firmu ...
Měl byste nafasovat helmu, případně se štítem, silnější pracovní kombinézu a boty do terénu. B-komplex proti klíšťatům. Práce kácení v lese je někdy těžká enormně, takže nafasujte i opatrnost. google.com/...
Samozřejmě ovládat suprově techniku zásek, jako na obrázku. Budete pracovat v kopcích, ve stráních, jestli je t u toho Domašína.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.