Nejste přihlášen/a.
Zdravím, máte někdo zkušenosti s objednáním obrazu / KAPA desky přes internet? Dělá mi obavy velikost obrazu, aby nebyl nijak poškozen.
Například velikost 150x100cm. Přišlo by mi to na poštu a s tou velikostí mi to ani paní nepodá přes otočné okénko Neudělá se tam např. díra nebo nedojte k jinému poškození během dopravy s ostatními zásilkami? Stačí, aby se o to jen něco opřelo atd, přece jen je to křehké.
Předem díky za odpověď.
s tou českou poštou plácáte nesmysly,
Obyčejný balík Maximální rozměry: Žádný rozměr nesmí být větší než 240 cm. Součet délky, šířky a výšky nesmí být větší než 300 cm.
Balík Nadrozměr Maximální rozměry: Zásilka do 50 kg nesmí přesáhnout délku 250 cm, výšku 180 cm a šířku 180 cm.
Zásilky nad 50 kg musí být podány na paletě a nesmí překročit délku 120 cm, výšku 160 cm a šířku 100 cm (specifikovaný rozměr je uveden bez palety).
Takže daný obraz by se v pohodě vešel i do limitu obyčejného balíku (150+100+šířka obrazu určitě nebude přes půl metru)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.