Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co bych měl dělat?

Od: adam321 odpovědí: 13 změna:

Ahoj, je mi 18 a jsem zamilovaný do jedné holky, ale ona má kluka. Často si představuji, jak jsou spolu, kam všude chodí, co spolu dělají a tak různě. A je mi z toho špatně. Asi bude nejlepší, když s ní úplně ukončím kontakt. Ono jí na mně asi už vůbec nezáleží, ale z nějakého důvodu mi občas píše. Nevím, co na mně vidí, nijak zajímavý nejsem a odpovídám jí poslední dobou až po delší době, protože bych od ní potřeboval klid, chtěl bych ji dostat z hlavy. Ale proč ji prostě nemůžu brát čistě jenom jako kamarádku? Nejde to. :( já vím, je to sobecké, ale jediné východisko vidím v ukončení kontaktu. :(

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

@adam321 - ale jediné východisko vidím v ukončení kontaktu
Velmi rozumný postoj - aspoň budete mít v hlavě, duši, srdci či kde uklizeno pro jinou slečnu :)

hodnocení

4x

Zdravím. Ano, ukončete s ní kontakt, nevnucujte se někomu kdo o Vás nestojí. Poohlédněte se po jiné - nezadané a která o Vás bude mít skutečný zájem. Nemá smysl se trápit a užírat. Soustřeďte své myšlenky jiným směrem, časem Vás neopětovaná láska přejde.

hodnocení

3x

A nás se tedy ptáš na co? Pokud jediné východisko vidíš sám v ukončení kontaktu, radu pro tebe asi nemáme žádnou.

Na nic se neptá. Je tu jako u zpovědnice. Jen se vypovídal.

hodnocení

3x
Souhlasím s kolegy, že nejlepší bude ukončit ten kontakt s ní. Pak vás snad myšlenky na ní opustí.
Jinak, být vámi, zapracuji na svém sebevědomí. Psát, že nevíte, co by na vás viděla, ukazuje, že máte problém se sebevědomím. K tomu, aby vás měl někdo rád, musíte začít mit rád sam sebe. Ono by to totiž taky mohlo odradit dívky, které by třeba jinak zájem mohly mít. Žádná holka nemá rada kluky, kteří si nevěří sami v sobě.
olinl
gismo-jsou takové ženy, které mají rády ňoumy, ale osobně bych s nimi nechtěl chodit..
Olinl, souhlas. Každá žena nechce stejný typ a to je dobře. Každý nouma nezůstane na ocet. Taky mě typ nouma někdy brali. Ale jak kdy. Jsou různé typy. Věřit a zapracovat na svém sebevědomí by ale mohl. V tom má gismo pravdu. A s tim se dá něco dělat.

hodnocení

2x

Spousta jich ma kluka, nez zacnou chodit s Tebou...

Nebo holku:-D.

hodnocení

2x
Ahoj.
Říká se,že pro jedno kvítí Slunce nesvítí.
Nebo = Sejde z očí,sejde z mysli.
---
A je to pravda svatá.
Zapomeneš,neboj.
Nevnucuj se,to nemají dívky rády,spíše naopak.
Najdeš jinou,zamiluješ se až po uši a věř,že to bude oboustranné.
V tuto chvíli ti to možná připadá nemožné,ale dej tomu čas.
Vše krásné tě teprve čeká ;)

hodnocení

2x
Co bys měl dělat?
Stačí si to srovnat v hlavě přestat fňukat a začít si užívat života
To že tě jedna nechce přece neznamená že je konec světa

terri
hodnocení

2x
To chceš celý život brečet kvůli jedny holce? Víš kolik jich na světě je? Je to těžký ale měl by si ji nechat jít.
Vždyť to udělal. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]