Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,je možné, že se tu už tento problém řešil. Bude mi 40 let, nikdy v životě jsem neměl sex ani partnerku,pokud do toho nepočítám nafukovací panu. Svoji potřebu jsem řešil občasnou onanií. S postupujícím věkem ztrácím zájem i o vlastní sebeuspokojování, mám občas bolesti v okolí genitálu a s erekcí to taky není nic moc, ani ejakulace není,co bývala. Na URL vyšetření jsem byl a nic nezjistili. Chci se zeptat, jaký dopad může mít úplná abstinence, tím myslím,že se vykašlu na masturbaci, co se vlastně děje se spermatem, pokud není odváděno při orgasmu.
Zdravím
Přirozené je to, co vám říká tělo, nemáte-li chuť tak nemáte, nic se neděje a nic se nestane, není-li chuť není-li žádná erekce nechte to tak naopak klid a odpočinek je někdy pro tělo v tomto případě přínosnější, současné názory o prospěšnosti masturbace proti rakovině prostaty nesdílím, dle mého soudu nadměrná a častá aktivita může být spíše na škodu ale to už nechám na každém...
Dobrý den, pokud si občas nepomůžete sám, tak si zvyšujete riziko rakoviny prostaty (masturbaci doporučují i lékaři např. starším pánům bez partnerky nebo s partnerkou již neaktivní). Takže, musíte se k tomu donutit (nebolí to). Zdravím!
Že ubývá chuť je celkem normální. Že se kazí erekce, to ve 40 normální není ještě není. Příčina může být různá, od stresu přes cukrovku až po kardiovaskulární nemoc. Bolest v okolí gentiálu může mít příčiny přímo v místě, ale i v bererní páteři, může jít o útlaky nervů, zvlášť pokud cítíte tu bolest asymetricky. Nechte se vyšetřit na civilizační choroby, zda tam není nějaký problém.
Pokud někdo do čtyřiceti let nikdy nesouložil, nemusí se děsit toho, co se bude dít s jeho spermatem, stejně je mu nanic. Neřešte to, časem přejdou erekce úplně a budete mít definitivně pokoj.
Zdravím
Bolesti nejsou průvodním jevem "abstinence," ta je bez bolesti pokud je vše v pořádku tj. není tam nějaký zdravotní problém, čili jestli to tak máte, dotazujte se raději u lékaře. Naopak zase ale přílišná aktivita může mít za následek bolesti ovšem v tomto případě je to přirozené, podobně jako u jiných částí těla které přetěžováním mohou "bolet". Stejné je to i se "stroji" a "zařízeními" části které jsou nejvíce namáhány "přetěžovány" dříve nebo později "odchází", vše totiž podléhá opotřebení tělo má sice výhodu adaptace na změnu podmínek a výkonu ale vše má své meze, "čeho je moc, toho je prostě příliš".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.