Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych se zeptat jak zjistit průměr prstu svojí přítelkyně ale nenápadně.Kdyžtak moc děkuji za rady.
Pokud nemůžete změřit nějaký její odložený prsten, tak třeba zkuste koupit odhadem nějakou cetku za dvacku, že jste to našel na schodech a jestli by jí slušel. Přimějte jí aby si ho vyzkoušela.
Nebo se zeptejte nějaké její kamarádky, jestli neví číslo.
.
No a když nic nezabere, tak jí na férovku hoďte rohypnol do čaje a v noci změřte prst
A ráno ji klidně sprdněte, že jste jí chtěl vyprávět příhodu z práce a ona že usnula jak miminko
To jsme kdysi vybírali pro snachu. Koupila jsem takový velký zajímavý prsten z plastu za 15,- . Navlékla jsem si ho na návštěvu k nim. Snacha koukala, co to mám. Tak si ho zkus, to jsou Tvoje barvy. Navlékla si ho, zálibně si prohlížela ruku s ním. Pak mi ho vrátila. A nám už bylo jasné, že jsme velikost dobře odhadli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.