Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Něco s očima

Od: danielll odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat. Občas mi v očích něco problikne, tak na 0,5 sekundy nic nevidím, je to rychlé, vždy to problikne, a v tom nic nevidím, a nevím co to je. Trvá to vždy strašně krátkou dobu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Určitě běžte k lékaři - podobně se může projevovat odchlipování sítnice a jiné nepříjemnosti. Já sama nejsem velká milovnice lékařů, ale s tímto bych tam urychleně šla. V počátečních fázích se tyto problémy zpravidla dají napravit/ zastavit, takže nemusíte propadat panice - ale rozhodně to neodkládejte. :)

hodnocení

2x

Dobrý den. Zajděte si na oční na vyšetření. Příčinu potíží odhalí jen tam. Možná máte špatný oční tlak.

danielll
hodnocení

Dobrý den, určitě tam zajdu, a můžou být potom nějaké následky, kdybych tam nešel, např.. oslepnutí?

72mona3*
hodnocení

1x

Mrknutí?

Pokud je to něco jiného, tak navštivte lékaře. M

doplněno 24.08.18 23:02:

Daniellli. Vzhledem k tomu, že nevíme co to je, nemůžeme ani vědět, jestli hrozí oslepnuti. :( Neváhejte, čím dříve se zjistí příčina, tím lépe pro vás.

danielll
hodnocení

nene, mrknutí to není.

hodnocení

0x
Nemějte obavy. Ja mám zrovna tak skvělou ocarku...pokud jste z Prahy, napište mi do vnitřní pošty. Nevím ale, jestli nemá už plno. Nejste registrovaný, koukám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]