Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Segra huli travu a ma nemocne srdce

Od: anonymradsi odpovědí: 5 změna:
Takze uz je to skoro mesic co vim, ze moje mladsi sestra (16) huli marihuanu. Mne uz je 22 a vyrostl jsem z toho (u me to dost letelo na zacatku vysoky). Pry si dava jen 1-2x tydne. A uz to trva asi pul roku. Nevadilo by mi kdyby to zkusila. Zkusit se ma vsechno. Ale ne v jejim pripade. Pokud dobre vim, tak ma neco se srdcem. Asi nejaky šelest nebo co, vím ze se hodne zadychava a jeste tam ma nejaky svalik co srdci trochu prekazi, ale roste s telem takze zadne velke komplikace. Ke kardiologovi chodi kazdy 2 roky. Jen mi dela starost, ze huli. To prece nejak tomu srdci musi ublizovat ne? Snazil jsem se ji to vysvetlit ale ona, ze kdyz je to 1-2x za tyden se nic nedeje. Ja si to nemyslim. Chodi na dobrou SŠ a nechci aby si ani to pokazila

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bodlak*
hodnocení

6x
Zeptám se, jak užívání trávy snižuje inteligenci?
Je to víc nebo míň než třeba jedno pivo?
Řekl bych, že jediné, co jí ubližuje tak je tabák (jestli balí klasiku) - no a splodiny vznikající spalováním čehokoliv taky nejsou terno. Dehet do žil atd. Kolem konopí je zbytečný humbuk, za celou dobu, co člověk užívá konopí není znám jediný případ úmrtí.
Až se jim to podaří zdanit, tak ho budou všichni vychvalovat.
Jako alkohol.
Já mám třeba nemocná játra, alkoholu se vyhýbám. Jezdil jsem pravidelně na vyšetření,občasná bolest, klasika.
No, hulím pravidelně a k doktorovi nemusím, cca 7 let? Ale chápu, že pro farmaceutika by to byl průser. Neříkám, že mě to vyléčilo, ne. Ale můžu normálně fungovat bez léků a bez bolesti.
Spíš bacha na chemky

hodnocení

5x

Proberte své obavy o sestřino zdraví s rodiči.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, na to srdce to možná nemá takový vliv jako na dětský mozek - sestra si ubírá na inteligenci. Zdravím!

doplněno 24.08.18 06:52:

bodlak - dobře, nebudu používat termín snížení inteligence a nahradím ho termínem poškození mozku.

A bavíme se o dětském mozku (16 let) - další informace už se dají dohledat.

chachn

zajimave, prvne jsem si zahulil ve 13ti! a v 15ti se k tomu vratil, prohulil jsem celou stredni skolu a svete div se, iq mam stale kolem 130ti, mam zdravou dceru, velice zodpovednou praci, nemam zadny dluhy, zadny problemy... okolo travy je spousta BUBUBU a vsechno jsou to vymysly, ptze trava se da pestovat na zahradce a stat z toho nic nema

hodnocení

0x

@anonymradsi - Jen mi dela starost, ze huli.

Vašim rodičům to starost nedělá? Nebo jste jim to raději nesdělil - na ségru se přece nepráská, že? Tak si holt budete muset rozmyslet, co je "horší".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]