Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Popraskane ruce, natekle lokty, vyrazka po te

Od: sznapkova odpovědí: 14 změna:
Dobry den, chtela bych se zeptat, zda tu neni nejaky odbornik. Mam otce, ktereho trapi uz pul roku popraskane ruce, poslednich 14 dni mu otekly lokty a udelala se vyrazka po celem tele. Byl u nekolika koznich doktoru, ale ti narovinu rekli, ze si nevi rady a predepsali mu nekolik masticek a prasku az z toho (nejspise) mel zanet zaludku. Jeho obvodni lekarka se ani na to skoro nekoukla a napsala mu dalsi masticky. Uz si nevime rady, kam se mame obratit na lekare, ktery by nam s timto problemem poradil, strasne ho to svedi a nemuze ani spát. Moc vam dekuji za vase odpovedi a prikladam foto rukou.
Popraskane ruce, natekle lokty, vyrazka po te
Popraskane ruce, natekle lokty, vyrazka po te #2

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Musíte na kožní, k jednomu doktorovi a u něho vydržet, dokud nestanoví správnou diagnozu. Možná, že by stálo za to, požádat, ať vezme vzorek a pošle patologovi k vyjádření.

doplněno 23.08.18 16:34:

Žádný doktor ještě nikdy neřekl, že si neví rady. A kožní obzvláště. Ten zkouší a zkouší, protože každý orgamizmus reaguje na léky jinak. *jasne* A to, co má pán, to vyžaduje možná celoživotní boj. Nemá cenu něco zkoušet několik dní a pak vyměnit doktora i masti. Určitě to jsou kortikoidy a bez nich se psoriatik neobejde. A oteklé lokty? Psoriza na loktech ráda bydlí. Občas se převleče a přejmenuje na psoriatickou artritidu, ale zůstane. A člověk se přestěhuje ještě k revmatologovi. *alene* Ale nejprve musí být stanovená diagnoza! Je to smutné, ale je to prostě tak!

72mona3*

Ale vždyť mu řekli, že si neví rady *nevi*

sznapkova
hodnocení

Moc vam dekuji za odpoved, my se hlavne bojime, aby nemel "neco" v tele, co by to porad vyvolavalo.

To je právě to! Má v těle, co to vyvolává. Pohledejte si nějaké povídání o autoimunitním onemocnění, o lupence. Strejda Gůgl ví.

elane
hodnocení

0x

Vypadá to na stejný problém, na který se tu někdo ptal asi před rokem. Rady byly různé. Paní popisovala, co všechno vyzkoušela a co jí pomohlo/nepomohlo. Někdy v dubnu napsala:..." Náááhodou jsem dostala tibetskou houbu. Po několika dnech pití kefíru se mi ekzém začal zlepšovat. Pokračuji s pitím kefíru a zdravou výživou. Vynechala jsem na 6 týdnů veškeré živočišné bílkoviny, cukr, bílou mouku. Dokonce jsem si zaplatila kurz jarní očista na webu jimejinak.cz. Nohy jsou na 90% vpořádku, ale ruce na 80%. Není divu, protože ruce dostávají denně zabrat. Nejpravděpodobnější příčina byla ve střevech." Zdroj: poradte.cz/...

Zrovna dneska se paní znovu ozvala a napsala: "...Nejvíc mi snad pomohl kefír z tibetánské houby a změna jídelníčku. Právě se řídím nízkosacharidovou dietou a vynecháváním mléčných produktů s laktozou. Používám sýry bez laktózy a mléko z mandlí nebo kokosu."Zdroj: poradte.cz/...

Držím palce, ať to zvládnete co nejdřív.

*jasne*

sznapkova
hodnocení

Strašně moc vám děkuji :)
elane

Rádo se stalo. Hlavně, ať i Vám ta rada pomůže. *jasne*

modry*
hodnocení

0x
Ahoj , lupénka? ;)

hodnocení

0x

Až uděláte cokoliv, bude dobře, když to pomůže. Poprosím vás, vracejte se tady časem a napište, co pomohlo a na jak dlouho. Honě lidí vám bude vděčných, včetně mě. Držím palec. ;)

olinl
hodnocení

0x
Zkusit pít oregánový (dobromyslový) čaj, stačí Oregano z obchodu, může být i z Bilinného obchodu. Čistí krev-alespoň z osobní zkušenosti a čtyř spolehlivých lidí v okolí a nemá vedlejší účinky (pokud na něj vyloženě člověk nemá alergii, ale o tom jsem ještě neslyšel). Vyplaví se alespoň látky z "prášků", které nezabraly. Pít by se měl minimálně týden, někdy pomůže/uleví i dříve. Z většiny prášků z farmaceut mají lidé po delším používání akorát žaludeční vředy, hlavně po Brufenu. Od jaké doby/události se objevil tento zdravotní problém-po záměně již před tím předepsaných "léků"např. od obvoďáka nebo od nějakého úrazu? Osobně bych v tomto případě navštívil léčitele v okolí-pokud tomuto neinvazivnímu druhu léčby otec věří. V Ústeckém kraji jsem navštívil dva a pomohli. Na internetu se dají vyhledat podle krajů v ČR i s recenzemi/doporučením jestli je léčitel dobrý. Podívejte i na toto leciteldavidek.cz/...

Možná, že máte pravdu. Ale pravde je i ta, že lidé mluví o úspěších léčitelů, ikdyž se jedná o jednoho dva pacienta. Mluví o neuspěších lékařů, ikdyž se jedná o jednoho dva pacienta. *alene* Nemluví o desítkách nevyléčených u léčitelů. Nemluví o tisících vyléčených lékaři.

olinl
Nevím, mě a mým známým léčitelé vždy pomohly (byl jsem u třech i u pana Davídka, tenkrát ještě v Žatci). Jde o sejmutí špatné/negativní energie z člověka a po první návštěvě se tělo začne zotavovat samo nebo jsou další návštěvy a doplnění pozit. energie až do "opravení" orgánů či těla. Léčitelé sami říkali, že úplně všechno vyléčit neumí, ale alespoň se o to "vyléčení" pokouší. Kdo u léčitele s nějakou bolístkou nebyl, nemůže posoudit ani odsuzovat. Alespoň do svých klientů nepíchá jehly a nestrká sondy zhora-zdola..

Léčitelka mne zbavila vody v koleně, na dálku, žije v Německu, posílala mi do kolena energii, voda se pomalu ztrácela, nyní již tam není žádná. Není potřeba tomu věřit, energie proudí i tak.

hodnocení

0x

Na ty kožní problémy někomu dobře pomáhá "urinoterapie".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]