Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osobní bankéř

Od: monika* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den. Je tu někdo, kdo má zkušenosti s pracovní pozicí v bance jako OSOBNÍ BANKÉŘ? konkr. česká spořitelna. Jde mi především o náplň práce, kolik je pravdy na tom, že je nutné mít výsledky jinak je spíše teror, kolik je plat v 1.roce...? Klidně i jak probíhá výběrové řízení. Děkuji za každou odpověď

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Tak výsledky musíte mít na každé prodejní pozici. K čemu byste tam potom byla, pokud byste neprodala produkty banky.
Jinak pozice osobní bankéř v České spořitelně se stará o ty klienty, kteří mají vyšší příjmy. Každý bankéř má své portfolio klientů, které navolává a domlouvá si s nimi schůzky. Tito klienti tedy nechodí do banky za přepážku jako ostatní, ale vše řeší se svým osobním bankéřem.
Výběrové řízení probíhá buď ve skupině s ostatními uchazeči nebo individuálně a budete muset ukázat, jak umíte prodávat.
romanj
Kecy v kleci, osobního bankéře má každý klient cs spořitelny
24.08.18 11:47

Nemá.

Romanj: Pracoval jsem na pobočce České spořitelny jako bankovní poradce, takže mám přehled, jak to tam funguje.
Při mé praci jsem strávil den na stáži s osobními bankéři, abych měl představu, jak přesně funguji. Krom toho, předtím, než jsem začal pracovat v České spořitelně, jsem dělal pohovor na osobního bankéře. To jen k tomu, odkud čerpám mé informace.
monika*
hodnocení

Tak teď jsem z toho pomatená ještě víc.. když každý tvrdí něco jiného :-D .. já jen, že na nabídce pozice na stránkách ČS to hlásí jako něco, co je vhodné i pro debila (s prominutím...) a pak se dozvídám jaký je tam nátlak, školení, přesčasy a prvé řadě být obchodník. No, takže asi nic pro mě..

romanj
Manželka byla na pobočce si zřídit účet a slečna se jí představila slovy, jsem teď váš osobní bankéř.Pri odchodu ji sdelila ,cokoli budete potřebovat prosím kontaktujte mě a předala ji vizitku na které bylo mmj.vaš osobní bankéř

tqzs
hodnocení

0x

Určitě je to masakr už z principu. Cílem "osobního bankéře" je aby lidi nechodili na pobočku jak se jim zachce, ale domluvili si schůzku s osobním bankéřem. Totiž když chodí klienti neohlášeně, špatně se plánujou pracovnice. Ve špičkách klienti dlouho čekají, čož jim vadí a mimo špičku nemají pracovnice do čeho píchnout. Naproti tomu osobní bankéř se nezastaví. Jeho výsledky a výkony jsou krásně zmapovatelné a plánovatelné. Velká část mzdy bývá podmíněna splněním cílů. Kdo má s osobními bankéři jmenovaného korporátu skušenost, mohl si všimnout, že je na této pozici značná fluktuace. Alespoň mě to tak připadá.

sebod*

Cílem osobního bankéře je aby lidi nechodili na pobočku jak se jin zachce... No to snad ne!

@sebod - Ještě jinak - "Cílem osobního bankéře je aby lidi nechodili na pobočku" vůbec. Já to vím, jednoho jsem chvíli (bez vlastního přičinění *smich*) měla.

Jednak okamžikem získání "bonusu" jsem měla potíž cokoli zařídit na jiné pobočce, jednak sídlil dost mimo mé obvyklé cesty - a jednak, když jsme si konečně dohodli schůzku ("A vy vážně nemůžete ve středu ve 13.24?"), tak tam prostě nebyl - čímž naše spolupráce poměrně rychle a za účasti manažerky pobočky skončila ;)

monika*
hodnocení

Tak teď jsem z toho pomatená ještě víc.. když každý tvrdí něco jiného :-D.. já jen, že na nabídce pozice na stránkách ČS to hlásí jako něco, co je vhodné i pro debila (s prominutím...) a pak se dozvídám jaký je tam nátlak, školení, přesčasy a prvé řadě být obchodník. No, takže asi nic pro mě..
Neřekl bych, že je tam vetší nátlak, než kdekoliv jinde, kde musíte plnit prodeje a jsou na tom závisle vaše bonusy. Je to prostě prodejní pozice a tak jí musíte brát.
Školení je třeba, abyste se naučila o všech produktech a uměla pracovat v jejich programech, co používají.
S přesčasy jsem se ve Spořitelně nesetkal.

hodnocení

0x
No je to stejné jak všude jinde. Budeš prodávat produkty a čím víc jich prodáš a čím víc klientů budeš mít, tím líp. A žádné přesčasy. Je to stejné jako když servírka roznese víc piv a má plnou hospodu, bude mít vyšší zpropitne. Jenže se víc naběhá, bude tam víc hodin a výplata bude pořád stejná :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]