Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Končí pracovní smlouva !

Od: modry* odpovědí: 6 změna:
Čau
Dělám na firmě rok zámečníka ;) 1.10.2018 mi končí smlouva ! Nemohu se rozhodnout jestli zde zůstanu ! Protože trávím na cestách do práce asi 3 hodiny ! práce nic moc ale mám jistotu že budu mít místo ! Rád bych se zároveň posunul v před ve svařování ;) chci další zkoušky ale bojím se neúspěchu a že nenajdu místo ! Protože mám jenom rok praxe ! Na druhou stranu proč to nezkusit ... Jo s chtěl bych jednou do jineho států skrz peníze.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já to vidím takhle - zámečníků, obzvláště svářeču, je nedostatek. Takže toho, že byste zůstal bez práce, bych se určitě nebál, spíš Vás obdivuji, že se Vám chce tak dlouho cestovat do práce.

Navíc to, že se chcete dostat dál v kvalifikaci je určitě velké pozitivum. Zkuste promluvit s šéfem, uvidíte co nabídne. Pokud Vám to nevyhoví, projeďte si inzeráty a určitě najdete slušný džob

hodnocení

0x

A ptáte se nač?

Zda změnit nebo nezměnit? A fakt byste se rozhodoval podle odpovědí naprosto neznámých lidí, kteří o vás nic nevědí?

modry*
hodnocení

Zůstal byste nebo zkusil něco nového?

Já pro vás fakt nejsem směrodatná - já mám té praxe o víc než čtyřicet roků víc, než vy.

Záleží na tom co umíte a co můžete nabídnout - od pracovních dovedností až po znalost jazyka, kdybyste chtěl odejít do ciziny.

modry*
hodnocení

Ale asi zkusím něco nového ;)
modry*
hodnocení

Už mám jasno ;)
Nemusíte psát :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]