Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevim si rady

Od: carcoolka odpovědí: 7 změna:

Dobrý den preji:)) prosím potřebovala bych pomoct, s jizdnimi řády,jsem v tomhle uplnej hotentot:((... nejsem z Brna,ale do Brna vlakem dojedu,to znám,nevim jak se to hledá,nevyznám se v tom,když potřebuju z Brna se dostat vlakem,nebo autobusem ,spíše ten vlak z hlavnuho nadraží,mužete mi zjistit,kolem 1-2 hodiny odpoledne zda mi neco jede ,když do brna přijedu o půl 1 a pak potrebuju ,smer Kyjov? na jaké nástupiste jit, a v kolik mi to pojede? dekuju mockrát:)popřípade jak dlouho tam pojedu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavkazji*
hodnocení

5x

13:28 h Vám jede spěšný vlak z Brno hl.n. ze 4 nástupiště 6 koleje .Pojedete 1h3min

carcoolka
hodnocení

dekuju jde mi osobotu...dojedu tam v sobotu okolo půl 1 tak aby mi neco v jednu jelo do kyjova a tam to taky zastavilo:D

pavkazji*

V sobotu jede ten samý spoj.

caroolka
hodnocení

super,takže podle nastupiste jak rikate bych mela za hodku to dat a tam bych mela byt po půl 3?...dekuju moc,sna to tak pojede,sou tam i tabulky tak doufám že nezkončim nekd jinde,pro jistotu se zeptám:¨;))

carcoolka
hodnocení

jenom me zaráží že jen hodinu...do kyjova je to vlakem prece déle ne?

pavkazji*

Je to spěšný vlak takže nestaví všude ,jen ve 4 stanicích.Pokud by jste jela až ve 14:14 h jela by jste osobním vlakem a jízda by trvala 1:15 h.

Ano ptejte se pokud nebudete vědět.

hodnocení

3x

Myslím, že nejlepší vyhledávač spojení je IDOS

Zadáte odkud jedete, kam a v kolik. Nabídne Vám to spoustu možností i s cenami

jizdnirady.idnes.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]