Nejste přihlášen/a.
Dobrý den preji) prosím potřebovala bych pomoct, s jizdnimi řády,jsem v tomhle uplnej hotentot
(... nejsem z Brna,ale do Brna vlakem dojedu,to znám,nevim jak se to hledá,nevyznám se v tom,když potřebuju z Brna se dostat vlakem,nebo autobusem ,spíše ten vlak z hlavnuho nadraží,mužete mi zjistit,kolem 1-2 hodiny odpoledne zda mi neco jede ,když do brna přijedu o půl 1 a pak potrebuju ,smer Kyjov? na jaké nástupiste jit, a v kolik mi to pojede? dekuju mockrát
popřípade jak dlouho tam pojedu
dekuju jde mi osobotu...dojedu tam v sobotu okolo půl 1 tak aby mi neco v jednu jelo do kyjova a tam to taky zastavilo:D
super,takže podle nastupiste jak rikate bych mela za hodku to dat a tam bych mela byt po půl 3?...dekuju moc,sna to tak pojede,sou tam i tabulky tak doufám že nezkončim nekd jinde,pro jistotu se zeptám:¨)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.