Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevim co dal

Od: davi108* odpovědí: 5 změna:
Dobry vecer
Domluvil jsem se se znamym ze mi postavi pergolu, dal jsem mu 30tisic v hotovosti, a 22tisic mu poslal na ucet,pergola stoji z 70% a uz se vymlova ze nema cas atd, tak jsem mu napsal at mi vrati zbytek penez, nato nereaguje, nepise, telefon nebere
Poradte prosim jak dal postupovat dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

@davi108 - dal jsem mu 30tisic v hotovosti, a 22tisic mu poslal na ucet
Nějaký doklad máte? Na platbu v hotovosti potvrzení o převzetí, na obě pak za jakým účelem jste je poskytl?

Smlouvu s termínem dokončení?

davi108*
hodnocení

Mam doklad na prevzeti 30tis a 22 jsem poslal na ucet,na ukonceni jsme se nedomluvili, veril jsem vse dokonci co nejdriv, prikladam foto
Obr.soucasneho stavu,
Nevim co dal

hodnocení

0x
Vem si sebou náký kamarády ranaře a zajděte k němu na nečekanou návštěvu
Jinak ty prachy neuvidíš
au1
ty prachy neuvidi ani tak, podle me uz jsou v čudu

hodnocení

0x

Písemně, doporučeně a s doručenkou vyzvat k dokončení prací nebo vrácení peněz do termínu xxx a oznámit, že pokud tak neučiní, obrátíte se na soud se všemi důsledky z toho pro dlužníka vyplývajícími.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]