Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nakupovani praciho prasku v Nemecku

Od: heterak® odpovědí: 7 změna:
Mnoho lidi nakupuje praci prostredky (praci prasek,praci gel) v Nemecku. V cem jsou lepsi nez ty ceske?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

0x

Mám známého, který pracuje ve firmě na výrobu pracích prášků. Ten sám tvrdí, že do těch německých se dává větší množství "účinné látky". Je fakt, že jsme jednou udělali pokus - koupili jsme stejné balení Persilu tady a v Německu. Rozdíl ve vůni byl obrovskej - ten německej voněl s podstatně větší intenzitou. A je pravda, že si i se špínou poradil lépe...

asd1
hodnocení

0x

Jiné složení, líp pere. Kromě toho vyjde levněji. Vyzkoušeno.

Se podívej třeba na Ramu kolik má tuku v ČR a kolik v D... Drogerie je na tom podobně...

hodnocení

0x

Obecně drogerii, tedy i prací prostředky, nakupujeme v Německu hlavně proto, že jsou levnější, než v Česku. Ceny mezi "dm" v Česku a v Německu se liší někdy i více, než o 20%. A samozřejmě než začne platit nařízení EU o jednotných standardech složení výrobků v rámci EU, pak bohužel jsou výrobky pro Německo obecně kvalitnější, než stejné výrobky pro Česko.

doplněno 22.08.18 17:58:

Pochopitelně se moje odpověď týká především těch, kteří možnost nákupu v Německu mají:)

hodnocení

0x

Já mám Německo z ruky. V Lidlu jsem po doporučení, koupila prášek Lel a musím říci, že je skvělý. O polovinu levnější než podobný v drogerii. Je modrý na bílé prádlo a červený na barevné. Bílého nemám snad nic, tak mám ten Colour. A je opravdu velice dobrý a sporý. *palec*Veliká spokojenost

hodnocení

0x

mám známého v laborce a stalo se že v našem prášku bylo kilo soli

vernon
hodnocení

0x
Některé prací prášky pro východní evropu se liší složením. V těch určeným civilizovaným evropanům je víc aktivní látky, untermensch si musí vystačit s navoněnou bídou.

hodnocení

0x

Pro mnoho lidí je nákup v Německu nedostupný, sami tam nemohou a eshopy, které je nabízejí mají pro jednoho drahou dopravu kupuji poslední dva roky gely Jelena z Penny a voňavý Suff, peru na 40 krátké programy, vždy v akci a jsem plně spokojena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]