Nejste přihlášen/a.
Drahá bublino,
chápu, že se cítíš zklamaná a zoufalá, když si byla opuštěná v tom nejhorším období. Možná je tvůj přítel slaboch, ale je také docela dost možné, že on sám cítil, že je tvou brzdou a dostává se s tebou do vleku problémů. Třeba se ti snažil pomoci, ale míjelo se to účinkem a ty jsi byla jen závislá na něm. Chraň bůh, nechci tě slovy srážet a hanit, chci ti pomoci jen nakopnout a zamyslet se sama nad sebou, pomáhá to, věř mi. Znám obě strany téže mince. Tak dlouho jsem držela přítele nad vodou, až jsem se totálně vyčerpala a sama okusila dno. A věř nebo ne, rozchodem s ním, ač byl z jeho strany velmi dramatický, se opět dostal alespoň částečně nahoru.
V životě nepřichází nic náhodou. A od čeho než ode dna se dá odrazit nejlépe?! Hlavu vzhůru, strach je od toho, abychom mu čelili a vítězili sami nad sebou. ( Netýká se pudu sebezáchovy. )
Budeš-li potřebovat, ozvi se.
Milá Bublino.
Bohužel spousta párů je založena na tom, že jeden se nechává opečovávat, pomáhat si a tak. Když pak dojde na výměnu rolí, někteří si začnou připadat svázaní. Pokud tě Tvůj přítel nechal ve štychu ve chvíli, kdy jsi ho potřebovala, tak to nebyl kamarád - natož přítel.
Chápu že Tě to mrzí a že to bolí, ale možná je to tak lepší. Kdyby jste spolu měli děti a terpve potom nastaly problémy a on by vycouval, určitě by to bylo ještě horší. Doufám, že máš někoho jiného, kdo ti teď pomáhá - právě v těchto chvílích se poznají dobří přátelé. Nemyslím, že by sis něco měla vyčítat. Nejsme stroje a každý máme nárok jednou za čas vysadit, každého občas potkají problémy. Snaž se je co nejdříve vyřešit a do budoucna Ti přeji, aby jsi našla někoho, kdo opravdu bude stát za to. Snad Ti tato zkušenost pomůže.
Hodně štěstí
Děvenko zlatá, plácáš se v tom, víc než je zdrávo. Mě osobně v těchto chvílích velice pomáhá vlastní vnitřní úklid. To znamená, že překopu celý byt, vyhážu vše nepotřebné a staré a to, co již nepoužívám, vygruntuji a tím, za
a) zabiju čas a nemyslím tolik na věci, které mě tíží
b) uleví se mi i psychicky a začnu mít novou chuť do života a z toho plyne i jistější a sebevědomější chování, které už automaticky na sebe nabalí nové lidi, novou nabídku k práci a spoustu nových možností.
Zkus to, stoprocentně to pomáhá!
A ozvi se zase.
Tak to bylo i myšleno, většinou to automaticky nadchází. Je to celkem logické, při manuální činnosti se z hlavy vypaří ty vtíravé a nepokojné myšlenky a tím se i krásně vyčistí, pak následuje ta úžasná euforie z vykonané práce a srovnaných myšlenek a svět je najednou krásnější a slunečnější. To vše se odrazí na výrazu tváře, postoje a následují řetězce zvláštních, ale příjemných událostí, setkání a nabídek.
Doporučuji, a jak vidím, nejen já, všem. Stojí to za to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.