Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit ..datum narozeniny?

Od: tazatelka odpovědí: 14 změna:
Dobrý den , z osobních důvodu jsem zrušila fb i mesenger nic . Ptám se ale jak teď zjistím narozeniny kamarádky vim že je někdy v září. Na fb bych to zjistila má tam rok. A připomenutí mě z fb chodí do emaiu. Připomene my to i tentokrát když jsem zrušila fb i mesenger?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den,
pokud jste registraci zrušila,tak připomenutí zjevně nepřijde.
Což takhle přímý kontakt s kamarádkou?

tazatelka
hodnocení

To je právě to. Trochu jsme se pohádaly. Já jse teď budu léčit . Mám terapie . Myslím že jsem ji zklamala. Chci s ní navázat spojení až budu v pohodě. Tak po novém roce. Ale přesto bych ji chtěla napsat k narozeninám.

tomasberanek*
hodnocení

0x
Nevim jestli mejl dojde,ale ucet na fb zrusit nejde,
Ja si ho zrusil pred cca 10 lety,a kdyz jsem se skusil po te dobe prihlasit tak to slo normalne

Mýlíte se. Účet na FB zrušit jde, ale je to velmi složité. Já jsem si ho před pár lety založil jen pro jeden určitý účel a cca po roce jesm ho definitivně zrušil.

tomasberanek*
A zkousel jste se na nej po nejake dobe přihlásit?
praivo*

Jde to a to docela jednoduše: facebook.com/...

tomasberanek*
Ano,jde to,ale zkoušeli jste se pak na nej přihlásit,na ten zruseny ucet?
iz*

@TomasBeranek: je potřeba odlišit deaktivaci a zrušení účtu. Po deaktivaci účtu musíte vydržet a nějakou dobu se na něj nepřihlašovat. Zkusíte-li se přihlásit, obnovíte jej. Po zrušení účtu už by nemělo být možné se přihlásit.

praivo*

Ano. Po žádosti o smazání účtu trvá nějakých 14 dní, než se účet opravdu smaže, během kterých se na něj můžeš přihlásit a žádost zrušit, ale pokud to neuděláš, tak se vše opravdu smaže.

tomasberanek*
Ok,nehadam se,jen pisi jak jsem to mnel ja,ja ho zrusil (nebo deaktivoval)pred 10 lety,po 10 letech jsem normalne prihlasil,vse tam bylo jako driv
iz*

@TomasBeranek, pak jste účet pravděpodobně jenom deaktivoval. Deaktivovaný účet je deaktivovaný do doby, než se znovu přihlásíte. Chcete-li účet zrušit, použijte odkaz výše (musíte být na FB přihlášen) a potom se na FB minimálně dva týdny nezkoušejte přihlásit.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud jste té kamarádce popřála k narozeninám už minulý rok, tak možná máte stále v mail. schránce (v Odeslané nebo Archív) mail z minulého roku. Takže, projít si maily z konce srpna, resp. ze září 2017 a tam třeba najdete, kdy byl odeslán (k datu narozenin). Zdravím!

doplněno 21.08.18 18:39:

A to loňské připomenutí z FCB, které Vám chodilo do mailu, tam nenajdete?

tazatelka
hodnocení

Já ji ale psala na timeline na fb

iz*
hodnocení

0x

Zkuste se podívat na její profil na FB → někteří lidé nechávají informaci o dni narozenin veřejně přístupnou. Pokud se Vám nezobrazí, popřejte jí v předstihu počátkem září (můžete zdůvodnit terapií, např., že byste nerada kvůli terapii zapomněla).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]