Nejste přihlášen/a.
0x
Dobrý den,
pokud jste registraci zrušila,tak připomenutí zjevně nepřijde.
Což takhle přímý kontakt s kamarádkou?
0x
Ja si ho zrusil pred cca 10 lety,a kdyz jsem se skusil po te dobe prihlasit tak to slo normalne
Mýlíte se. Účet na FB zrušit jde, ale je to velmi složité. Já jsem si ho před pár lety založil jen pro jeden určitý účel a cca po roce jesm ho definitivně zrušil.
@TomasBeranek: je potřeba odlišit deaktivaci a zrušení účtu. Po deaktivaci účtu musíte vydržet a nějakou dobu se na něj nepřihlašovat. Zkusíte-li se přihlásit, obnovíte jej. Po zrušení účtu už by nemělo být možné se přihlásit.
Ano. Po žádosti o smazání účtu trvá nějakých 14 dní, než se účet opravdu smaže, během kterých se na něj můžeš přihlásit a žádost zrušit, ale pokud to neuděláš, tak se vše opravdu smaže.
@TomasBeranek, pak jste účet pravděpodobně jenom deaktivoval. Deaktivovaný účet je deaktivovaný do doby, než se znovu přihlásíte. Chcete-li účet zrušit, použijte odkaz výše (musíte být na FB přihlášen) a potom se na FB minimálně dva týdny nezkoušejte přihlásit.
0x
Dobrý den, pokud jste té kamarádce popřála k narozeninám už minulý rok, tak možná máte stále v mail. schránce (v Odeslané nebo Archív) mail z minulého roku. Takže, projít si maily z konce srpna, resp. ze září 2017 a tam třeba najdete, kdy byl odeslán (k datu narozenin). Zdravím!
doplněno 21.08.18 18:39:
A to loňské připomenutí z FCB, které Vám chodilo do mailu, tam nenajdete?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.