Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objednávka zboží, nepřevzít?

Od: takova® odpovědí: 33 změna:

Také se vám to stalo?Chtěla jsem si objednat zázračné kapky do uší Nutresin Small,vyplnila jsem objednávku s tím,že ji pošlu,ale po kliknutí na odeslat mi nabízeli větší balení za více peněz,zpátky už jsem se odtamtud nedostžala,tak jsem to vykřížkovala s tím,že nic nechci-Dnes mi přišla sms,že mi kapky přijdou a že si mám připravit 1089.00 Kč.Zboží na internetu nenajdete a prodejce též ne.Co se stane,když je odmítnu převzít?

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tyhle "zázračné" produkty nefungují = nikdy !
A právě toto zneužívají tzv.šmejdi.

Stane se to,že Vám budou telefonovat a vyhrožovat soudem.
Nedejte se a řekněte jim,že je budete předávat svému právníkovi.
Chtělo by to ovšem,aby telefonní iniciativu převzala nějaká rázná osoba,nejlépe muž.
Příště si dejte veliký pozor a objednávejte pouze z osvědčených eshopů !

radimradim

Pokud chcete se svým sluchem něco udělat, doporučuji gingko biloba od Med Pharmy, jíst okurky se slupkou a používat panenský dýňový olej

hodnocení

3x

@takova - Není kam zboží odesla,tu firmu prostě nenajdete a peníze zpět vám nepošlou.
Což je přesně ten důvod, proč radím vůbec nepřebírat - ať to pošta vrátí nebo odloží do nedoručitelných zásilek.

Hlavně nic nepodepisujte.

iz*
hodnocení

2x

Jak/kde jste kapky objednala, když zboží ani prodejce nelze najít? Já bych na SMSku odpověděla, že zboží nechci.

doplněno 21.08.18 21:48:

Pak byste v SMSce měla najít číslo zásilky a heslo pro sledování v internetu. Podle mne tam někde najdete i možnost změnit dodání nebo zásilku odmítnout. Určitě tam bude i telefon → já bych zkusila zjistit, kdo zásilku podal a u něj bych objednávku zrušila.

hodnocení

Na smsku nelze odpověět.

hodnocení

Nedá se sledovat,neznám variabilní symbol,chtějí peníze dobírkou,já objednávám vše bankovním převodem

hodnocení

2x

@takova - Ty kapky se jmenují Nutresin Small a dodávat je bude společnost REMAX_SK
Název kapek na netu najít nelze a udaná společnost nabízí buď dopravu zásilek nebo reality. Zato k telefonnímu číslu jsou zajímavé komentáře - namátkou zde vyhledatcislo.cz/... nebo tady kdomivolal.eu/... - mimochodem v tom druhém odkazu je p. Veselý zmiňován.

@deee - Váš odkaz na invarena.cz/...se týká sluchadel, operací a kochleárních implantátů a MUDr. Talach je vedoucí foniatrického a audiologického oddělení Kliniky otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku ve Fakultní nemocnici u sv. Anny v Brně - dost pravděpodobně tedy šmejd nebude.

hodnocení

Pan Veselý mi psal,že pokud zásilku nevyzvednu zaplatím poštovné a balné.

Co se stane,když to nezaplatím a balíček nevyzvednu?

Objdenávku jsem chtěla hned v ten samý okamžik zrušit,ale už jsem se nikam,kde bych to mohla udělat nedostala.

deee

Bylo to lákavé, na jedno ucho asi skoro neslyším, a hučí mi v něm, chtěla jsem to zkusit, za ty peníze, a na druhé to není také nejlepší, bohužel v obj. jsem také zaklikla na to dvojnásobné balení či jak...ale v zápěti tam byla jen jedna lahvička a cena dobírky byla vyšší, což jsem nechápala..mejl jsem dostala, že se mi bude zboží doručovat, psala jsem jim, aby mi ho nedoručovali, že ho nebudu přebírat, dneska mi volala paní z eKurýr a ptala se, zda budu doma, že má pro mne zásilku, tak jsem se ptala co, no a dle ceny jsem věděla, že to je ono, tak jsem ji řekla, aby mi to nedoručovali, že to je nějaký omyl..tak mi řekla, že zásilku pošlou zpátky...tak uvidím co bude, ale mrzí mi to, třeba by to fungovalo alespoň trochu, jen je divné, že existují jen tyto jejich stránky a nikde jinde nic..

hodnocení

2x

Můžete balíček převzít a hned poslat zpět a domáhat se svých peněz - celé částky vč postovného, protože smíte v rámci 14 dnů zboží vrátit. Když ho nepřevezmete pak byste měla uhradit poštovné. V reálném životě to nikdo nevymáhá, protože kvůli 100kč poštovnému to prostě nemá smysl. Ale nikdy nevíte jaký obchodník to skutečně dotáhne do konce a ze stovky na kterou má nárok vy zaplatíte násobně více.

Také riziko převzetí a následného vrácení je na vaší straně, abyste se svých peněz domohla, pokud ten eshop je "podivný".

Bylo by od vás férové zaplatit poštovné a balné (smysluplnou částku) a vzala si to jako ponaučení a měla jistotu, že na vás nic nikde nečíhá a nevybafne později.

Něco si určitě objednala, byť byla třeba i uvedena v omyl. Důležité je, že objednala a nyní si to rozmyslela. Na to má právo, ale za určitých podmínek. *tyty*

hodnocení

Není kam jej poslat,a neobjednala jsem si,teda nechtěla,ale nebyla už možnost to žádným způsobem zrušit-Nezaplatím ani tu 100.Ted jsem našla ty stránky,adresa nejde okopírovat. tak ji sem opíši cs.yourherighelp.eu

hodnocení

Je to na Expres.cz

Domácí metoda na zlepšení sluchu.

chachn
hodnocení

2x

pokud jste objednala zbozi za treba 500 a oni vam poslali dobirku za 1000, nic bych neprebiral, mailem bych je informoval o chybne objednavce a zaroven bych jakoukoliv objednavku zrusil. pokud by vam vyhrozovali, upozornil bych je, ze veskerou naslednou komunikaci budu radne dokumentovat a konzultovat s pravniky a policii

jkozminova
hodnocení

2x

Dobrý den, zkuste zavolat infolinku, která se objevila v časopisech: 225852023

hodnocení

1x

A to je takový problém říct, že jsem si nic neobjednával? Co když to někdo - z legrace - objedná na vás?

hodnocení

0x

@takova - Co se stane,když je odmítnu převzít?

Nemělo by se stát nic, balíček pošta vrátí zpátky - ale je otázka, co jste jim tím odklikáváním všechno potvrdila.

hodnocení

Jen to,že je chci objednat,ale když jsem ala odeslat,nabízeli další a ty už jsem nechtěla,ale dostar se z té stránky už nešlo,myslím,zrušit tu objednávku.

Dáte kontakt?

hodnocení

Pokud myslíte na ty kapky,tak hned jak je najdu,teď tam na ně reklama neni.Pokud myslíte na mne.Ráda.Tak jaký kontakt myslíte?

hodnocení

Ty kapky se jmenují Nutresin Small a dodávat je bude společnost REMAX_SK.

deee

deee
hodnocení

0x

V sms není žádné číslo , je v emailu, a podpis v emailu je tento

Jan Veselý
Váš osobní poradce
Telefonní číslo na infolinku: 234 102 147

hodnocení

0x

@takova - Co se stane,když to nezaplatím a balíček nevyzvednu?
Opakuji - nemělo by se stát nic, ale je možné, že vám budou různě vyhrožovat. Pokud vyměknete a zaplatíte, jste jejich.

Současně s nevyzvednutím balíčku bych napsala (doporučeně s dodejkou), že jimi zaslanou zásilku jsem neobjednávala, tedy ji ani nehodlám převzít a současně žádám, aby mě dalšími nabídkami, zásilkami, telefonáty atd. nadále neobtěžovali.

@clayman - Můžete balíček převzít a hned poslat zpět
Ne, ne a ne. Nic si neobjednala, nic nechce, nic nepřebere.

vilik*
Možná tazatelka objednala, z popisu to není úplně jasné.
Píše, že klikla na Odeslat, což je možné brát jako závaznou objednávku s povinností zboží odebrat a následně ve lhůtě vrátit, nebo nevyzvednout a zaplatit poštovné a balné.
Až následně, po potvrzení objednávky, se jí zobrazila nabídka na větší balení, kterou vykřížkovala.
Do upřesnění, jestli jí nyní je zasíláno to objednané nebo větší balení, musíme připustit verzi, že objednávku učinila a v případě neodebrání zásilky se vystavuje nebezpečí, že bude následně kontaktována kvůli poštovnému zcela po právu.
V tomto smyslu bych formuloval radu, pokud bych si podobné nejasnosti předem neupřesnil.

Pro mě z dotazu vyplývá, podle uvedené částky, že bylo odesláno dražší zboží. Ale můžu se mýlit.

hodnocení

Každý mluvíme o něčem jiném.Není kam zboží odesla,tu firmu prostě nenajdete a peníze zpět vám nepošlou.

Chtěla jsem si přípravek objednat,vypsala jsem objednávku dala poslat a vylezla mi nová a dražší nabídka a z té už jsem se nikam nedostatla ani ke zrušení objednávky původní což jsem chtěla učinit,mají to prostě takto jištěné.ani firmu ani výrobek na internetu nenajdete.

deee

Já nyní tu stránku kde se to dá objednat nemohu nikde najít, vy jí znáte?

jurajjuraj*
hodnocení

0x

a co resite? pokud jste objednala zbozi za 1000,- a odklikla to tak jste objednala za 1000,-, pokud vam tam pak dal neco vyskocilo tak stacilo jednoduse vypnout prohlizec ( internet ) , pokud jste to dal - predrazene zakrizkovala tak jste souhlasila s vyssi cenou

pokud jste odsouhlasila jen 1000,- a nic vic a prijde balicek treba za 1200,- tak bych ho neprebral, neni duvod prebirat neco co si neobjednam a nikdo mi nemuze nic udelat

sllapy
hodnocení

0x

Bohužel se jedná opravdu o ŠMEJDY, kteří tahají peníze od lidí s hendikepem. žádný olejíček kapaný do ucha nemůže regenerovat již zaniklé smyslové buňky sluchového orgánu. Může ovšem pomoci odstranit tzv. mazovou zátku ve zvukovodu, jež se u některých lidí může vyskytovat. To ale umí běžné ušní kapky prodávané za tímto účelem v lékárně. Nikdo vám nedokáže, že jste to skutečně objednávala.

pep*

Ano,máte pravdu,kapu si je do obou uší skoro měsíc a slyším o padesát procent hůře,koupil jsem je ze zoufalosti a přesvědčivé kampaně,správně šmejdi...nacpal bych jim je do ...vědí,že člověk by zaplatil za zdraví cokoli...zásadně nedoporučuji,tahaj z vás prachy..

hela*
hodnocení

0x

Dobrý den, měla jsem ten samý problém, ale neodklikla jsem odeslat a počítala s tím, že jsem že zásilka byla zrušena. Ale atakovali mě, že mám zboží připravené k odběru a já jim odepsala, tak jak píšete, že v nabídce reklamy byla jiná cena než uvádějí v objednávkách a proto, že zboží nechci.

jurajjuraj*
hodnocení

0x

je to porad to stejne dokolecka, staci se nedat a klidne jednat jako oni, byt sprosti

pokud objednam neco za 1000,- a prijde mi balik za 1050,- tak ho proste neprevezmu a nikdo nic nemuze delat, navic dneska chce vetsina objednavek email do ktereho vam posilaji kopii objednavky

kdyz jdete koupit rohlik a maji tam napsano 2,-/kus a pri placeni vam rekne 20,- kus tak ho taky koupite?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]