Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost s tím, že on či jeho starší příbuzný má sníženou teplotu 33°C. Moje příbuzná, které je 84 let má v poslední době takovouto sníženou teplotu (normálně ji mívá nižší 35°C). Bývá to u starších lidí běžné? Děkuji.
Dobrý den, zkoušel se měřit stejným teploměrem i někdo jiný? Není to chyba toho teploměru? Zdravím!
Já mám celý život (co si pamatuji) teplotu 35,5 - 36. Při teplotě 37,2 je mi na umření a byl to posledně oboustranný zápal plic. Běžnou chřipku nebo angínu (jednou za 5 let) zvládnu úplně bez teplot, jen mám zimnice. Nijak mi ta nízká teplota v životě neomezuje, nejsem zimomřivá. Zimu, sníh přímo miluji.
Začátek odpověďi Vilíka je skutečně trapný. Jinak - 33 je fakt málo, ale nízká teplota není jen u starších lidí. Já mám od mládí průměrně tak 35,2 a když si naměřím takových 36,8,c což je pro některé běžná teplota, já se cítím už bídně a při 37,5 už je mi tak zle, jako u ostatních třeba na 39.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.